Dan Manu: „La Câmpulung erau necesare măsuri mai ferme!”

2

În această seară, în cadrul emisiunii „Marilena Barață în direct” la Curier Tv, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu a venit cu vești bune. Acesta a precizat că au fost distribuite 300 de teste rapide, fiind testate cadre medicale și niciunul nu a ieșit pozitiv.
În privința zonei Câmpulung, acolo unde au fost cele mai multe cazuri confirmate, președintele Dan Manu a zis: „Dacă intram mai ferm de vinerea trecută, cred că puteam să restrângem și să ajutăm zona respectivă cu restricţiile care au început să fie implementate de luni. Ştim cu toţii că persoane contaminate care au mers la serviciu, o parte au mers și pe maxi-taxi, s-au întâlnit și cu alți navetiști. Femeia (n.r angajata de la Leoni confirmată pozitiv cu coronavirus) s-a prezentat la câteva zile când a început să strănute și să facă febră. A fost de mai multe ori la spital, a fost primită, examinată și imediat internată la Piteşti, nu direct la București, după care a plecat la București pentru că noi nu aveam la Mioveni partea de terapie, de ventilație. De la Bucureşti s-a vindecat și s-a externat.” , a precizat acesta. Dan Manu a mai vorbit, în premieră, despre faptul că s-au făcut paşi importanţi pentru a putea acorda sporuri mai mari de toxicitate cadrelor medicale care lucrează în spitalele de COVID-19. M.S.

2 COMENTARII

  1. Masurile ar trebui sa fie altele, manu sa plece si din politica si din sitremul educational dar si din sistemul medical, e nesatul de bani ,avere si puere,nu are cunostinte despre nimic, e pus politic si nu-l duce capul sa faca nimic.Mafia psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.