Ediția 2022 de SXS-uri Can Am Bombardier – Roluri multiple și o experiență de neuitat

0
0

Vehicule Side-By-Side (SxS) sunt acele vehicule off-road similare atât unui ATV, cât și unei mașini. Acesta preia caracteristici specifice unei mașini, precum bara de rulare, cât și cea de protecție împotriva vântului. Ele creează un aspect închis și o configurare unică a scaunului de cupă side-by-side. SxS-urile sunt modele potrivite atât pentru aventură în mediul forestier sau montan, cât și pentru muncile din jurul gospodăriei tale și zonele greu accesibile. ATVRom Constanta îți oferă o gamă variată de astfel de vehicule din care tu poți alege SxS-ul favorit, potrivit dorințelor tale.

Tipuri de SxS-uri

Recreaționale

Can-Am Maverick X mr Turbo RR ’22 este modelul ideal pentru conducătorii fără limite, care vor să acceseze orice tip de traseu, de la terenuri greu accidentate, până la zone mlăștinoase sau noroioase. Acesta dezvoltă o putere de până la 200 de CP, datorită motorului Rotax ACE cu o capacitate de 900 cc, cu 3 cilindri supraalimentat, intercooler integrat, cu răcire pe lichid, filtru de aer de înaltă performanță și un radiator poziționat strategic pentru a face față inamicilor naturali. Motorul este cuplat la o cutie automată de tip CVT cu Quick Response System X (QRS-X), ventilată cu flux ridicat de aer, admisii și evacuare de aer repoziționate, cu treptele de viteză L/ H/ N/ R/ P. La capitolul design, acesta dă dovadă de agresivitate și putere, atât prin configurația geometrică, cât și prin detaliile și nuanțarea în Liquid Titanium & Magma Red. Pentru o misiune mult mai ușoară a riderului, în bord se regăsește un afișaj multifuncțional digital cu ecran de 7.6 inch prevăzut cu tastatură, care conține toate datele necesare: vitezometru, turometru, kilometraj, indicator: trip, ore funcționare, treaptă viteză, combustibil, centură siguranță, 4×4, centru diagnostic, ECO Mode, SPORT Mode, ceas.

Utilitare

Can-Am Traxter XU HD10 T 2022 este un SxS foarte practic cu pronunțat caracter utilitar și se remarcă prin caracteristicile indedite, printre care se enumără motorizarea, confortul și siguranța. La nivel de motorizare, se remarcă motorul Rotax 976 cc, cu 2 cilindri, răcire pe lichid, EFI, 82 de cai putere și cutia automată PRO-TORQUE cu ventilație optimizată și răspuns rapid QRS, cu sistem electronic de protecție a curelei, trepte Extra L-H-N-R-P. Printre caracteristicile tehnice mai ies în evidență controlul accelerației iTC, Electronic Hill Descent Control, servodirecția DPS, instrumentarul de bord cu display digital de 7.6 inch, cât și un sistem de lumini cu o putere de 140 W cu vizibilitate largă și stopuri LED premium. Capacitatea este de 3 locuri, așa că poți lua alături de tine încă 2 parteneri de muncă sau de distracție. Vehiculul permite integrarea accesoriilor LinQ și dispune de acces pe laterale în vederea depozitării. Capacitatea totală de stocare este de până la 24.6 L.

Cele două vehicule pot fi conduse cu carnet de categoria B și achiziționate din magazinele fizice și online ale dealerilor autorizați ATVRom. Vei primi de asemenea o garanție de patru ani, cât și posibilitatea achiziționării în rate.

Sursa foto: www.atvrom.ro