“Mulțumit de joc, nemulțumit de rezultat”

0
0

  • Alexandru Pelici după remiza cu UTA



CS Mioveni a remizat, 0-0, în ultima etapă a turului de campionat, pe propriul teren cu UTA, dar galben-verzii erau îndreptățiți să ia toat puncta, după aspectul jocului și al oaziilor, în special cele din partea secundă a meciului.


După meci, principalul argeșenilor, a spus că nu are ce să le reproșeze jucătorilor, ratările din fața porții fiind cele care au dus la această remiză, în loc să fie obținută o victorie. „Sunt mulțumit de jocul nostru, în mare măsură. Sunt mulțumit de rezultat, am făcut un joc bun și cred că meritam toate punctele. Raportul ocaziilor a fost de partea noastră, chiar dacă UTA putea să deschidă scorul în prima repriză, la acea ratare uriașă. Sincer, n-am ce să le reproșez jucătorilor, sunt niște băieți minunați, care aleargă, încearcă și fac tot ce pot să se mențină în Liga 1. Faptul că nu reușim să înscriem ține și de noroc. Ocaziile sunt partea noastră, chiar dacă am jucat cu o echipă care se bate pentru un loc de play-off. Nu e îngrijorătoare situația, sunt echipe care au luat 4 puncte și nu se vorbește. E clar că ne deranjează faptul că am luat multe goluri. Cred că 15 puncte ar fi fost corecte și în grafic, față de ce am arătat până acum. Dar sperăm să ajungem, până la vacanța de iarnă, la 19-20 de puncta.
Sunt nemulțumit de rezultat. Meritam punctele, în special după repriza a doua. Am avut ocazii foarte mari în cea de-a doua repriză. Sperăm să se întoarcă norocul pe viitor. Doar că nu am reușit să înscriem „ a declarat la finalul remizei cu UTA antrenorul Mioveniului Alexandru Pelici. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.