”Majoritatea echipelor își doresc încheierea campionatului!”

0

Concluziile managerul BCM U FC Argeș după videoconferința cu Federația de Baschet:



Din cauza situației provocate de pandemia de COVID-19, conducerea Federației Române de Baschet a decis să organizeze o serie de întâlniri online cu toate cluburile afiliate. După ce la mijlocul săptămânii trecute, președintele FRB, Horia Păun, a avut o întâlnire cu reprezentanții cluburilor de juniori, vineri, a venit rândul cluburilor de seniori să participe la discuții.


La această videoconferință au participat U-BT Cluj-Napoca, CSM Oradea, CSU Sibiu, Dinamo Știința București, CSA Steaua București, SCM Timișoara, BCMU FC Argeș Pitești, SCM U Craiova, CSO Voluntari, CSM Galați, CSM Mediaș, CSM Focsani 2007, ABC Athletic Constanța, CSM Tg. Jiu, CSM VSK Miercurea Ciuc și CSM Sighetu Marmației. BCM U FC Argeș Pitești a fost reprezentată la aceste discuții de managerul echipei, Sorin Căprărescu.
”Decizia se va lua după ridicarea stării de urgență”
Discuțiile au durat câteva ore iar oficialul grupării din Trivale a tras concluziile acestei videoconferințe: ”Fiecare am fost întrebați de situația de la cluburile pe care le reprezentăm. Dacă au plecat jucătorii și modul în care au plecat, situația contractuală, cum vede fiecare dintre noi această perioadă. Toți am fost de acord cu închiderea sezonului. Nu s-a decis nimic încă, însă decizia finală va fi luată după ridicarea stării de urgență. O să ne mai întâlnim cel puţin o dată, probabil în 10 mai sau 15 mai, şi vom stabili atunci mai multe. Ca să poți relua competiția, ai nevoie de o lună de pregătire. La multe echipe contractele jucătorilor expiră spre sfârșitul lunii mai. Există şi câteva echipe din Liga Naţională care şi-au trimis jucătorii în şomaj tehnic. Situația este foarte complicată”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.