A cincea victorie

0
0



Volei

FC Argeș Volei a obținut a cincea victorie consecutivă din tot atâtea partide disdputate în acest tur de campionat. Echipa pregătită de Bogdan Paul s-a impus cu 3-0 la seturi în confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu Bravol Brașov. Scorul pe seturi a fost următorul: 25-10, 25-11 și 25-19. În urma acestui succes, echipa de volei feminin a Piteștiului ocupă primul loc al Diviziei A2 Vest, cu 15 puncte.
Handbal
Lideri după 10 etape
Echipa de handbal masculin a Piteștiului a obținut o victorie foarte importantă pentru economia clasamentului și continuă să ocupe primul loc în seria B a Diviziei A de handbal masculin. CSU Pitești s-a impus cu 27-26 în confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu CSA Steaua București DIVA. După zece etape disputate în acest sezon, formația pregătită de Titel Răduță și Alin Oprescu ocupă locul 1 în clasamentul seriei, cu 25 de puncte, cu unul mai mult decât CS Medgidia, formație situată pe locul 2.
Baschet
Duel Șapera-Costescu
FC Argeș Basketball nu are prea mult timp la dispoziție pentru a digera eșecul de acum câteva zile, de pe propriul teren, cu CSO Voluntari. Baschetbaliștii piteșteni vor întâlni la sfârșitul acestei săptămâni, în deplasare, pe Dinamo București, echipă pregătită de Hristu Șapera, fostul tehnician al grupării din Trivale. Ambele echipe nu traversează o perioadă prea bună, argeșenii pierzând partidele cu CSM Oradea și CSO Voluntari, în timp ce bucureștenii au cedat în deplasarea de la CSM Miercurea Ciuc. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.