Laurențiu Reghecampf: ”Rezultat foarte rău pentru noi”

0
0



Universitatea Craiova a suferit a doua înfrângere consecutivă după ce a pierdut cu 2-3, partida din deplasare cu FC Argeș, din prima etapă a returului Ligii I. În urma acestui eșec, CFR Cluj s-a distanțat la 14 puncte de olteni, iar șansele trupei lui Laurențiu Reghecampf au scăzut și mai mult.


Tehnicianul oaspeților consideră că eliminarea lui Crețu a cântărit foarte mult în ecuația partidei. ”Consider că a fost un meci frumos, ambele echipe au încercat să câștige meciul. Ne-am creat foarte multe ocazii și în 10 oameni, dar am avut neșansă. Nu vreau să vorbesc despre greșelile de arbitraj. Reacția jucătorilor mei a fost una foarte bună, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Rezultatul este foarte rău pentru noi. Nu cred că meritam să pierdem meciul. Au fost greșeli mari, mai ales la golul 2”, a spus Laurențiu Reghecampf, la flash interviul de după meci.

”Nu puteți spune că am greșit”

Reghe s-a arătat derajat de când a fost întrebat dacă a greșit când nu a făcut schimbare după eliminarea lui Crețu pentru a acoperi golul lăsat de absența acestuia: ”Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu sunteți în măsură. Reformulați! Nu puteți să îmi spuneți că am greșit. Nu aveam cum să schimbăm în minutul 14, niciun jucător nu era obosit, Roguljic a jucat bine în locul lui Crețu. Nu existau motive să schimb. Nu cred că l-ar fi schimbat cineva pe Crețu după primul galben”.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.