Din nou cu Rapid, din nou la Mioveni

0

  • Liga 1, Etapa 17: Rapid – CS Mioveni, sâmbătă, ora 20:30,
    Stadion Orășenesc Mioveni, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport



Rapid – CS Mioveni sau CS Mioveni – Rapid este meciul care s-a jucat cel mai des în 2021, cele două echipe ajungând la partida cu numărul 7 în acest an.


În ordine, au fost mai întâi două meciuri în play-off-ul Ligii a II-a, urmat de un amical în vară, apoi un meci în turul campionatului, unul în Cupa României și un alt amical. Patru dintre aceste partide au avut loc la Mioveni. Bilanțul jocurilor disputate la Mioveni este: două victoriii CS Mioveni (1-0 în Play-Off și 1-0 în amical), o remiză (0-0 în Cupă și eliminare la 11 m), o victorie Rapid (2-0 în campionat). Per total se mai adaugă o remiză pe terenul Rapidului (la Buftea 1-1 în play-off) și o victorie în amical a giuleștenilor (2-1). În afară de aceste partide Rapidul a mai jucat de două ori, meciuri oficiale la Mioveni, pe care le-a considerat acasă: 2-0 cu CFR Cluj și 0-0 cu FC U Craiova. Meciul de sâmbătă este considerat acasă pentru giuleșteni și în deplasare pentru Mioveni însă, cu siguranță CS Mioveni se va simți în apele ei, jucând această partidă pe propriul teren, adică pe Stadionul Orășenesc.
Meciul cu Rapid est programat sâmbătă de la 20:30 și va fi transmis în direct la TV, de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. CS Mioveni vine după o victorie importantă acasă, 1-0 cu Mediaș, în timp ce Rapid vine după o remiză obținută in extremis, la Chindia 2-2, cu un gol pe final din off-side, după ce gazdele au marcat cele două goluri și au condus de două ori, fiind cu doi oameni mai puțin pe teren.
Considerând totuși meciul ca fiind acasă pentru argeșeni și în deplsare pentru giuleșteni, putem spune că pe propriul teren, CS Mioveni a jucat în acest sezon de 8 ori, câștigând de două ori (1-0 cu FC U Craiova, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș), remizând de 3 ori (0-0 cu FC Argeș, 1-1 cu FC Botoșani, 0-0 cu UTA) și pierzând de ale 3 ori (0-2 cu Rapid, 0-1 cu CFR Cluj și 0-1 cu Chindia). Golaversajul acasă, este 3-5. Rapid a evoluat și ea tot de 8 ori în deplasare și este neînvinsă, având 4 victorii (2-0 la Mioveni, 1-0 la FC Argeș, 2-0 la Botoșani, 3-2 la Academica) și 4 egaluri (2-2 la UTA, 2-2 la Sepsi, 1-1 la Dinamo, 2-2 la Chindia) și goalverajul 15-9. CS Mioveni este pe locul 12 cu 16 puncte în acest moment, în timp ce Rapid este pe 7 cu 27 de puncte.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.