Misiune grea cu satelitul lui Dinamo

0
0



FC Argeș II va încerca să obțină primul rezultat pozitiv din acest retur de Liga a III-a. Echipa pregătită de Constantin Schumacher întâlnește astăzi, de la ora ora 14.00, în Capitală, pe Dinamo II, satelitul formației de primă ligă. Confruntarea dintre bucureșteni și argeșeni contează pentru runda cu numărul 14 din seria a IV-a a eșalonului 3. După 13 etape, Dinamo II ocupă locul 4, cu 17 puncte, iar FC Argeș se situează pe locul 10, cu doar 4 puncte. În confruntarea din tur, disputată la baza sportivă Albota, Dinamo II s-a impus cu 4-0.
Calificați în optimile Cupei României
Federația Română de Fotbal a programat miercuri după-amiază meciurile din șaisprezecimile Cupei României rezervate categoriilor de vârstă Under 17 și Under 19. Cele două echipe ale clubului FC Argeș au întâlnit în această fază a celor două competiții pe Universitatea Craiova. FC Argeș U17 s-a impus cu 2-1 în deplasarea din Bănie și s-a calificat în optimile de finală ale acestei întreceri. Golurile formației pregătite de antrenorul Daniel Nicolae Ghiță au fost reușite de Tecuceanu și Matei. FC Argeș Under 19 a obținut biletele pentru optimile acestei întreceri după victoria la scor de neprezentare, 3-0, obținută pe terenul 2 al Complexului Sportiv Nicolae Dobrin. Reușite alb-violeților au fost semnate de Vlad Tudor, Mădălin Crivăț și Ionuț Oprescu.
Automobilism
Etapa de la Iași decide campionii
De ieri și până duminică, la Iași se desfășoară etapa a 7-a din cadrul Campionatului Național de Off Road – Cupa Tester Grup. Întrecerea este organizată de A.C.S. ADVENTURE 4X4 IAȘI și a adus la start piloți din toată țara, dar și cele mai capabile mașini de Off-Road. Traseul este de 100 km/zi pentru fiecare clasă. Road-ul este un sport 4×4 care testează abilitățile de pilotaj în condiții dure și situații limită de echilibru și aderență. Clubul Adventure 4×4 a readus la Iași Campionatul Național de Off Road, iar de trei ediții organizează competiția alături de Tester Grup și divizia Casa Auto. Întrecerea de la Iași este ultima etapă a acestui Campionat Național și va decide la multe clase campionii naționali. Concurenții vor trece prin probe de îndemânare și orientare în zonele împădurite și văgăunile din județul Iași, în afara ariilor protejate și a rezervațiilor naturale. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.