Victorie uriașă la Arad!

2
0

FC Argeș a obținut 3 puncte uriașe după ce s-a impus cu 1-0 în deplasarea de sâmbătă seară, de la Arad, cu UTA. Unicul gol al partidei a fost marcat de Joao Miguel cu zece minute înainte de final. Până la reușita fundașului portughez, arădenii rataseră din toate pozițiile, trupa lui Laszlo Balint trecându-și în cont și două bare. În urma acestui rezultat, alb-violeții au ajuns la 27 de puncte și au urcat pe locul 6, ultimul care asigură intrarea în play-off. M.D. Foto: Telekom Sport

2 COMENTARII

  1. Toată echipa a luptat pentru aceste 3 puncte mari. Reușita lui Miguel superbă. Mult noroc la marile ocazii ale arădenilor. În liniște trebuie mare atenție la meciul de miercuri de la Timișoara. Aveam șansă pentru a ajunge în semifinalele Cupei României. Ce primăvară frumoasă ne pregătesc acești băieți superbi.

  2. Ha, ha, mama ce noroc am avut! Iar am avut noroc, cred ca toata echipa asta a Argesului se duce la buda inainte de meci si zdrobeste in picioare toti rahatii pe care-i vede, altfel nu se explica! Nici nu mai stiu al catelea meci este asta in care avem noroc cat casa! In toate meciurile de care imi aduc aminte, adversarii ne calaresc, au ocazii de infarct, dar pana la urma baftosiii astia de Arges ii lasa in curul gol!
    E drept, am vazut si ceva fotbal la echipa noastra, parca in ultimul timp s-au mai legat, nu mai dau tot timpul pase in spate de frica mingii, nu mai fac anti-joc ca sa treaca timpul prin pase ca la handbal in lateral, ba chiar i-am vazut cu o succesiune de 8 pase din prima. Hai, Argesule, daca incerci fotbalul adevarat, o sa vezi ca merge, e ok si e cel mai frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.