Două victorii pentru CS Dacia

0
0



Echipa de volei feminin a CS Dacia Mioveni 2012 a obținut o dublă victorie, în week-end-ul trecut, cu U NTT Data Cluj, în Cupă și Campionat. Cele două partide s-au jucat în Sala Sporturilor din Mioveni, iar în urma victoriei din Cupă, argeșencele s-au calificat în sferturile competiției.


Mai întâi, s-a jucat la Mioveni, meciul de Cupă, returul fazei I. În tur, tot la Mioveni, Dacia a câștigat cu 3-0 (25-18, 25-20, 25-19), rezultat care s-a înregistrat și acum, în retur. Antrenorii celor două formații au folosit în acest meci toate jucătoarele din lot. Mioveni: Kriskova (15), Puică (9), Pereira da Silva Gomes (7), G. Dumitru (6), Rankovic (5), Veljkovic (5), M. Dumitru (3), Stanciu (3), Bernardes Felix Pereira (2), Mareș (1), Meianu (-), Panait (-), Podină (libero), Băduț (libero). Antrenor: Marius Dascălu . ”U” Cluj: Macarie (7), Cauc (5), Badea (5), Popa (4), Hantău (4), Pralea (4), Murariu (2), Duma (2), Preda (1), Murar (-), Andronache (libero). Antrenor: Liliana Bogendorfer.
Sferturile de finală ale Cupei se vor juca pe 1 decembrie (turul) și 19 ianuarie (returul). Partidele sunt următoarele: # CS Medgidia – Rapid # CSM Lugoj – CS Târgoviște # Dinamo – CSO Voluntari # Dacia Mioveni – Volei Alba Blaj
Apoi, tot în Sala Sporturilor din Mioveni a avut loc meciul de campionat dintre cele două echipe. Partida a contat pentru etapa a VIII-a a Diviziei A 1, la volei feminin. CS Dacia s-a impus si astăzi cu 3-0 în fața ardelencelor. În primul set alb-albastrele s-au impus cu 25-13, în al doilea cu 251-5 iar în al treilea, care a fost și ceva mai disputat cu 25-21. După această victorie, în clasament, CS Dacia este pe locul 6 cu 12 puncte.
Aseară, CS Dacia a jucat un nou meci, la Mioveni, în sferturile Cupei, cu Volei Alba Blaj, prima clasată în Divizia A 1. Returul va avea loc în ianuarie. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.