Punct pierdut în ultimul minut!

0
1



FC Argeș a pierdut o primă șansă de a urca pe locurile de play-off după ce a pierdut cu 1-2, confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaş.


Piteștenii au deschis scorul în minutul 8 prin autogolul lui Morar, însă medieșenii au restabilit egalitatea prin Trif la ultima fază a primei reprize. Până la reușita ardelenilor, Raynov și Fatai au avut șansa de a mări avantajul argeșenilor pe tabela de marcaj, însă au fost impreciși în fața porții. După revenirea de la cabine, FC Argeș putea trece în avantaj, însă Vâlceanu s-a opus la șutul lui Arias. În debutul părții secunde, piteștenilor li s-a refuzat o lovitură de la 11 m la un fault în careu al lui Matricardi asupra lui Șerban. Ardelenii au dat lovitura în minutul 90+4 prin Șteau care a profitat de o greșeală colectivă a defensivei alb-violete. În urma acestui rezultat, FC Argeş a rămas pe locul 8, cu 27 de puncte, cu două mai puțin decât FC botoșani, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Cu cele trei puncte câștigate la Pitești, Gaz Metan Mediaş a ajuns la 19 puncte şi a urcat în clasament pe locul 12, prima poziţie ce evită barajul pentru supravieţuirea în primul eşalon.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban(min.80 Said), Dumitraşcu(min.69 Viana) – Fatai(min.46 Arias). Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu – De Moura(min.82 Șteau), Filip, Dobrescu – Lixandru, Deaconu(min.62 Chamed), Alceus(min.79 Francisco Jr.). Antrenor: Ilie Poenaru
Stadion: Nicolae Dobrin Spectatori 600
Cartonașe galbene: Irobiso, Izata
Arbitru: Andrei Florin (Târgu Mureş) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe).
Observatori: Dan Potocianu, Ioan Onicaș.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.