Veteran de război premiat de Consiliul Județean Argeș

1
0



De Sfântul Nicolae, veteranul de război Colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș.


Adrian Bughiu, vicepreședintele CJ Argeș și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilor de Război, i-au făcut o vizită acasă colonelului în retragere care a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial. Ajuns la onorabila vârstă de 95 de ani, în tinerețe, Nicolae Predescu a fost reprezentantul Arsenalului Armatei Române pe județul Argeș. Ulterior, el a activat în structura Ministerului Afacerilor Interne, la Pompieri (astăzi ISU). După pensionare a fost unul din membrii de bază ai Corului Veteranilor. Vicepreședintele Consiliului Județean a petrecut mai mult timp alături de veteranul de război, care a memorat o parte din experiențele trăite în momentele din timpul celui de al Doilea Război Mondial și i-a transmis acestuia mulțumiri pentru activitatea sa din partea Consiliului, dar și a cetățenilor din județ. Adrian Dumitru Bughiu i-a oferit veteranului de război o plachetă de onoare din partea președintelui Consiliului Județean Argeș, IonMînzînă, și i-a oferit un tort aniversar. M.D.


1 COMENTARIU

  1. in ”44 avea 18 ani, cred ca tragea cu furtunul apa din arges cu gura si cu arma goala, fara cartuse, premiatii pe toti cei care au facut razboiul pititi prin cazarme,eroii neamului. A mai fost si general, iti dai seama ce de hitleristi a mai omorat el cu furtunul de incendiu. O pensie speciala are, ca deh, este general?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.