”Meci important! Ne dorim cele 3 puncte!”

0



Partida cu Dinamo este una foarte importantă atât în economia clasamentului cât și pentru moralul jucătorilor înainte de vacanța de iarnă.


Antrenorul principal al CS Mioveni, Alexandru Pelici a prefațat acest meci, vorbind despre moralul elevilor săi. ”Suntem în fața unui meci important pentru acest moment al campionatului. Nu este decisiv pentru evitarea retrogradării, dar este important. Este un ultim joc acasă, în fața propriilor suporteri și ne dorim să câștigăm. Dinamo vine după victoria cu Chindia, au un moral bun, dar ne dorim cele 3 puncte. Toate partidele sunt importante pentru noi și toate au fost importante. Mai ales acesta, care este cu o echipă din imediata vecinătate a locului nostru din clasament. Și noi am făcut puncte în ultima perioadă, nu numai cei de sub noi. Am luat 4 puncte, cu Rapid și Mediaș și ne dorim să acumulăm în continuarea puncte, până se încheie anul. Băieții au un moral foarte bun, pentru că au făcut un joc foarte bun la Cluj cu CFR. După acest joc, dar și după cele dinainte avem speranțe că putem câștiga cu Dinamo. Am făcut un joc bun contra campioanei, dar din păcate nu am reușit să luăm punct. Nu prea avem timp să fim supărați… sau mai bine zis frustrați că nu am luat ceva de la acest joc. Noi am avut situații bune și la CFR și cu Rapid, unde puteam câștiga la ultima fază și cu Gaz Metan, iar cu Sepsi am ratat 11 m. Sperăm să avem mai multă luciditate la finalizare și să alegem soluțiile cele mai bune.
Nu avem probleme de lot, în afară de cele știute, înainte de meciul cu Dinamo” a declarat antrenorul Alexandru Pelici. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.