Accident mortal la Costești

0
0



Un accident rutier a avut loc ieri dimineață, la Podu Broșteni-Costești. O căruță a fost lovită de o mașină, iar un bărbat aflat în atelaj a fost rănit grav. Omul a fost preluat în stare critică şi a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. 


Ieri dimineaţă înainte să se lumineze, Georgică N., de 65 de ani, din Costeşti se ducea la povarnă să facă ţuică. Avea căruţa încărcată de recipiente cu fructe fermentate şi mai avea puţin să ajungă la destinaţie, pe DN 65 A. Strada nu era luminată iar căruţa nu era semnalizată. Din acest motiv, Dumitru B., de 66 de ani, din Costeşti, aflat la volanul unui Renault nu a văzut atelajul decât în ultima clipă.

Într-o încercare disperată de a evita impactul, a tras de volan dar şi aşa, a acroşat căruţa. În momentul impactului Florea N., de 52 de ani, din aceeaşi localitate, pasager în căruţă, a fost aruncat pe asfalt, acolo unde a rămas inert.

Calul s-a speriat şi a luat-o la goană cu căruţa. La scurt timp după coliziune, Renault oprit pe şosea a fost lovit de un Volkswagen condus de Florea O. de 73 de ani. Acesta mergea către Piteşti şi de asemenea, din cauza întunericului nu a văzut obstacolul de pe şosea. Şoferii şi căruţaul au scăpat nevătămaţi însă, Florea N. avea leziuni grave la cap. El a fost preluat în stare de inconștienţă de ambulanţă.

În timpul transportului a intrat în stop cardio respirator şi au fost demarate manevrele de resuscitare. Rănitul a fost predat medicilor, de la Camera de Primiri Urgenţe, în cursul manevrele de resuscitare care, acestea fiind continuat.

Din nefericire, nu au avut succes, fiind declarat decesul bărbatului.

Oamenii legii au întocmit dosar de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul mortal. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.