Ei au fost desemnaţi ca subprefecţi!

1
0



Ciprian Neculăescu şi Bogdan Minciunescu vor fi noii subprefecţi. Cei doi sunt membrii PSD şi au fost desemnaţi să ocupe funcţiile amintite în urma unei şedinţe care a avut loc la sfârşitul săptămânii.


Bogdan Minciunescu, în vârstă de 38 de ani din Mioveni, a fost propus pentru funcția de subprefect al județului Argeș. Acesta este membru PSD de 15 ani şi a lucrat în cadrul Grup Renault tot atât.

Bogdan Minciunescu: “Social-democrația a fost alegerea mea de la început pentru că este singura forță politică constructivă din România și singura forță politică preocupată de nevoile tuturor românilor, fapt demonstrat chiar prin măsurile adoptate de PSD! Viitorul este al politicii sociale centrate pe nevoile cetățeanului și o aplicare pe construirea de strategii și servicii publice de calitate! Toată priceperea mea în cei 15 ani într-un colos industrial precum Dacia și pregătirea mea universitară vor facilita progresul argeșenilor și al Argeșului pentru a duce Argeșul pe primul loc! Singur ajungi repede, împreună ajungem departe!”.

Cum arată CV-ul, noului subprefect Bogdan Minciunescu
Educație – Colegiul Naţional I.C. Brătianu Piteşti, Universitatea 1 Decembrie – Alba Iulia, Facultatea de Drept, Licenţiat în Drept
Universitatea de Stat din Piteşti – Facultatea de Finanţe, Bănci şi Contabilitate, Licentiat în Ştiinte Economice, Universitatea Tehnică din Compiegne – Diploma universitara Inginerie Automobile
Experiență – Grup Renault, Industria de automobile A fost manager, Digital Analytics and Reporting, din aprilie 2020 până în prezent
Departament: Digital Finance ( Global Business Services Renault),
Misiunea jobului: Digitalizarea şi transformarea financiarului Grupului Renault @Digital Finance Factory. Avea ca principale activităţi transformarea şi digitalizarea financiarului Grupului Renault de la Proof of Concept la viaţa serie.
Din ianuarie 20128 până în marzie 2020 a fost consultant de management în departament: Renault Grup Romania // Direcţia Performanţă Alianţa Renault Nissan. Avea ca principale activități: Responsabil la Paris pentru Grupul Renault in Corporate cu Raportul ‘’Harbour Report™ este un survey anual realizat de toţi constructorii auto mondiali. Consultant în Management @ Grup Renault România, membru în Comitetul Executiv pe ţară (Ex: Transformarea Grupului Renault Romania)

Competențe
În cei 15 ani, Renault, prezent în Turcia, UK, Franţa şi Maroc, am învăţat cum să lucrez să aduc performanţa în diferite culturi organizaţionale şi am reuşit cu succes în inovaţie şi investiţii noi în linii de fabricaţie. Am lucrat în corporate în: Inginerie, Performanţă industrială, Lean, Consultanţă, Strategie, Transformare, Control Financiar şi Digitalizare. Am lucrat pentru Renault Group Renault Romania,- consultant pentru programul de transformare (Future at Scale Transformation).

Profesor şi Jurnalist

Ciprian Neculăescu este un câmpulungean getbeget care a mai deținut funcții de conducere la instituțiile de învățământ din orașul de la poalele Mateiașului, până în prezent. Este profesor dedicat profesiei, jurnalist. ,,Umanismul, întrajutorarea, umanitarismul și dorința de bine mă conduc în toate intențiile de a-mi ajuta semenii în orice conjunctură socială – imbolduri ce mă vor purta spre realizarea idealurilor celor pe care îi reprezint, alături de coechipieri. Motto-ul meu: “Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el şi nu în ceea ce este capabil să primească”- Albert Einstein, a declarat Ciprian Neculăescu.

Cum arată CV-ul lui Ciprian Neculăescu
Acesta şi-a începtut cariera de profesor în anul 2012 atunci când a devenit profesor de Educație fizică și sport – titular la Grup Școlar Tehnologic Câmpulung. A mai fost profesor de sport la Școala Gimnazială „Ion Iorgulescu” Mihăești, la Școala Gimnazială „C.D. Aricescu” Câmpulung, Școala Gimnazială ”Theodor Aman” Câmpulung, şi Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel” Câmpulung până în anul 2019. În toasmna lui 2019 a fost numit director la Școala Gimnazială C.D.Aricescu” Câmpulung, funcţie pe care a ocupat-o un an după care, a revenit la Școala Gimnazială „Nanu Muscel” Câmpulung, cadru didactic.

Ciprian Neculăescu a urmat în perioada octombrie 1998 – iulie 2002, Universitatea de Științe Pitesti – Facultatea de Educație Fizică și Sport -Diplomă de licență. În 2018 a absolvit un master în Managementul economic al unităților școlare. B.Radu


1 COMENTARIU

  1. cv-ul lui minciunescu este o adevarata minciuna, cu atata pregatire omul este superman in capacitatea de a absolvi atatea programe de studii, daca le-a facut simultan e clar, spaga, relatiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.