Închis după ce a făcut sex cu o fată de 13 ani

0



Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Lunca Corbului, a ajuns în închisoare de sărbători fiind condamnat. Acesta a întreținut relații sexuale cu o copilă în vârstă de 13 ani și pentru asta, are de ispășit o pedeapsă de un an și 10 luni, Tânărul ar fi scăpat ușor, dacă nu ar fi avut în trecut și altă condamnare. Din păcate pentru el, pedepsele au fost cumulate și s-a dispus executarea lor. 


În anul 2018, Mihai Cornel B. a avut relații intime cu o fată în vârstă de 13 ani. Nu a fost vorba de viol ci de un act consimțit de fată. Chiar și în aceste condiții nu ar fi trebuit să se atingă de copilă. Când mama fetei a aflat, a sesizat poliția. În anul 2019, Mihai Cornel B. a fost trimis în judecată, pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor. Magistrații l-au condamnat la 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare, dar s-a constatat că mai avea o sentință pentru conducere fără permis. „ Condamnă pe inculpatul B. M.C., la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

În baza art. 97 C.p. anulează suspendarea executării pedepsei sub supraveghere de 1 an închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 569/26.05.2020 a Judecătoriei Piteşti definitivă prin neapelare la data de 16.06.2020, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, (…) constată că infracţiunile sunt concurente, contopeşte pedeapsa aplicată prin prezenta sentinţă cu pedeapsa aplicată prin sentinţa penală nr. 569/26.05.2020 a Judecătoriei Piteşti definitivă prin neapelare şi dispune ca inculpatul să o execute pe cea mai grea, de 1 an şi 6 luni închisoare, sporită cu 4 luni, reprezentând 1/3 din totalul celeilalte pedepse stabilite, urmând ca în final să execute pedeapsa principală de 1 an şi 10 luni închisoare “, se precizează în sentinţă.

Pedeapsa ar putea fi prelungită

Imediat după decizie, atât inculpatul cât şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au depus contestaţie. Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă, înainte de Crăciun. Pentru că mandatul executării pedepsei a fost emis a doua zi de Crăciun, tânărul a avut bucuria să petreacă ziua Naşterii Domnului acasă, fiind ridicat de poliţişti pe data de 26 decembrie. Tânărul a fost dus la penitenciar, fiind încarcerat. Pedeapsa lui s-ar putea prelungi, pe rolul Judecătoriei Piteşti, fiind un alt dosar penal. În acesta, tânărul este acuzat de furt calificat. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.