Crăciun la 30 grade Celsius!

0

Pentru fotbaliștii de la CS Mioveni, vacanța de iarnă în acest an este una foarte scurtă, deoarece, la scurt timp după trecerea în Noul An, lotul galben-verde se va reuni.



Astfel, fotbaliștii au profitat din plin de zilele libere venite după o primă parte a sezonului, istovitoare. Fiecare a petrecut de Crăciun alături de familie sau prieteni, acasă, la munte sau în altă țară. Cum este de altfel și cazul lui Ionuț Balaur. Fundașul galben-verzilor a ales pentur Crăciun o destinație exotică, Dubai, acolo unde temperaturile ajung în această perioadă la 30 de grade Celsius. ”E o vacanță scurtă, în care mă relaxez alături de familie. Suntem genul de persoane cărora ne plac soarele și palmierii . Încerc să mă încarc cu alte activități extrasportive în afara fotbalului. Doar de Crăciun sunt plecat, Revelionulo să-l petrec în țară , la fel în familie” ne-a spus fotbalistul, care se află în Dubai alături de soția Oana și fetița lor, Melissa care are 3 ani și jumătate.

Tot afară din țară a petrecut, de Crăciun și portarul Iustin Popescu. Acesta este plecat și va sta și de Revelion, în Germania, la Munchen, la socri, alături de soția Loredana și micuța Miriam, care are 10 luni. ”A fost foarte bine și frumos de Crăciun, ținând cont că am fost cu familia. Am petrecut alături de ei, în liniște, pace, armonie și fericire. Este nevoie de așa ceva în timpurile care le trăim. Era nevoie de o mică vacanță, aveam nevoie să ne încărcăm bateriile pentru a reveni mult mai puternici și în primul rând sănătoși. De Revelion o să fiu tot aici cu ei …. Suporterilor le doresc Sărbători Fericite și să fie alături de noi înn 2022. Multă sănătate și tot binele din lume! Dumnezeu să ne binecuvânteze!” spunea portarul Popescu.

Unul dintre fotbaliștii Mioveniului care a petrecut Crăciunul la munte a fost Bogdan Rusu. Atacantul golgeter al galben-verzilor a fost la o cabana la Zărnești cu prietenii și s-a bucurat de zăpadă alături de soția Denise și băiețelul Zian. ”Am petrecut Crăciunul în Zărnești , lângă Brașov , la Pensiunea 3 Brazi. Este pensiunea unor prieteni și ne-am simțit ca acasă. Am avut parte de Sărbători cu tradiții, a venit și Moș Crăciun pentru cei mici. Ne-am bucurat și de zăpadă pentru că am fost în plimbare la Cheile Zărneștiului. A fost relaxant și ne-am încărcat bateriile într-o zonă liniștită!” ne-a povestit Rusu.

Antrenorul principal al Mioveniului, Alexandru Pelici a ales să stea acasă de Crăciun alături de familie. ”Am petrecut de Crăciun acasă, la Timișoara, cu familia, finii noștri, părinții… Este binevenit această vacanță după un sezon încărcat. Pe masă, în ziua de Crăciun am avut mâncăruri tradiționale. Am avut din toate, ne plac mâncărurile tradiționale. La dorim tuturor un An nou mai bun, cu multă sănătate și bucurii!” ne-a spus Alexandru Pelici, care în noaptea de Crăciun s-a pozat lângă brad alături de soția Roxana, băiețelul Mihăiță și fiica Leea. S.Mihai


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.