A murit starețul Ioasaf

23



În urmă cu puțit timp, fostul starețul al Mănăstirii Cotmeana Ioasaf Boiciuc a fost găsit mort.


Trupul neînsuflețit a fost găsit fără suflare în baie, de o rudă. A fost chemat medicul de familie care a confirmat decesul. La fața locului s-a depalsat și un echipaj de la Secția de Poliție Rurală Drăganu care a demarat cercetări. Nu există suspiciuni cu privire la deces. Starețul Ioasaf era cunoscut cu multiple afecțiuni , săptămâna trecută fiind în stare gravă după ce i-a crescut mult glicemia. M.S.


23 COMENTARII

  1. A fost un staret renumit in mantuirea multor enoriasi, dar putini l-au inteles in adevaratul cuvant care l-a predicat. In manastirea de la Cotmeana, adevaratii calugari tin slijbele cu sfintenie. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

    • A fost un preot extraordinar de bun, înțelegător răbdător și dădea numai sfaturi bune, înțelepte. Bunul Dumnezeu să odihnească l odihnească în pace și să-l așeze în lumea celor drepți.

  2. Odihnă veșnică în pace și lumină ! Am mai pierdut inca un om deosebit, Părinte drag , mai ajutat că un părinte adevărat, iar eu nu pot decât că un om să plâng și să mă rog pentru sufletul tau mare
    Doamne odihnește acest suflet în casă ta si in grădină Maicii Domnului pe care o iubea și el foarte mult. Lacrimile mele nu contează, dar Bunătatea ta Doamne este mare, iartă-i greșelile pe care le făcut cu voi sau fără voi. Amin.

    • Dumnezeu sa l odihnească cu Drepți pe Sfiintia Sa Părintele Ioasaf ! Un parinte care spunea lucrurilor pe fata care puțini sunt ca Dumnealui !Certa lumea si făcea foarte bine ca ne dădea multe învățături folositoare !O pierdere mare ptr Biserica noastră!

  3. Dumnezeu sa il odihnească cu drepți!O sa te pomenim cat vom trai.
    Acum 10 zile cred ,am vorbit cu el la telefon
    Părea bine dispus
    Dar mi a spus că vor veni vremuri si grele peste noi
    Nu îl uitați cei care le-ați cunoscut.

  4. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului să-l odihnească în pace! M-a ajutat sa-mi gasesc calea,mi-a dat multe sfaturi duhovnicesti care m-au ajutat enorm. Drum lin,drag părinte ! ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.