Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 27 iulie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

23 Comentarii:

 1. 1

  Marian

  A fost un staret renumit in mantuirea multor enoriasi, dar putini l-au inteles in adevaratul cuvant care l-a predicat. In manastirea de la Cotmeana, adevaratii calugari tin slijbele cu sfintenie. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   A fost un preot extraordinar de bun, înțelegător răbdător și dădea numai sfaturi bune, înțelepte. Bunul Dumnezeu să odihnească l odihnească în pace și să-l așeze în lumea celor drepți.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Dumnezeu sa.l ierte si cu dreptii sa,l odihneasca!!! A facut mult bine la toata lumea care la solicitat.Dumnezeu sa.i dea lumina!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Odihnă veșnică în pace și lumină ! Am mai pierdut inca un om deosebit, Părinte drag , mai ajutat că un părinte adevărat, iar eu nu pot decât că un om să plâng și să mă rog pentru sufletul tau mare
  Doamne odihnește acest suflet în casă ta si in grădină Maicii Domnului pe care o iubea și el foarte mult. Lacrimile mele nu contează, dar Bunătatea ta Doamne este mare, iartă-i greșelile pe care le făcut cu voi sau fără voi. Amin.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Dumnezeu sa l odihnească cu Drepți pe Sfiintia Sa Părintele Ioasaf ! Un parinte care spunea lucrurilor pe fata care puțini sunt ca Dumnealui !Certa lumea si făcea foarte bine ca ne dădea multe învățături folositoare !O pierdere mare ptr Biserica noastră!

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Dumnezeu sa il odihneasca în pace!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Dumnezeu sa il odihnească cu drepți!O sa te pomenim cat vom trai.
  Acum 10 zile cred ,am vorbit cu el la telefon
  Părea bine dispus
  Dar mi a spus că vor veni vremuri si grele peste noi
  Nu îl uitați cei care le-ați cunoscut.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Dumnezeu sa il odihnesca in pace !

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Dumnezeu sa.l ierte si cu dreptii sa,l odihneasca!!! .Dumnezeu sa.i dea lumina!!!

  Reply
 8. 8

  Anonim

  D-zeu sa il odihneasca in pace!!

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Dumnezeu sa-l odihnească, era un preot deosebit, a făcut mult bine.

  Reply
 10. 10

  LUCINESCU MARIA

  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Dumnezeu sa l ierte .bun preot ,deosebit.

  Reply
 12. 12

  Violeta Rotaru

  Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului să-l odihnească în pace! M-a ajutat sa-mi gasesc calea,mi-a dat multe sfaturi duhovnicesti care m-au ajutat enorm. Drum lin,drag părinte ! 🙏🙏

  Reply
 13. 13

  Anonim

  Dumnezeu să-l ierte!

  Reply
 14. 14

  Anonim

  Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca in pace!

  Reply
 15. 15

  Anonim

  Dumnezeu sa l iette si sa l odihneasca in pace!

  Reply
 16. 16

  Mihai Madularu

  Staretul Ioasaf, a fost un mucenic al zilelor noastre! Un izvor de sfaturi duhovnicesti. Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa-l odihneasca in pace!

  Reply
 17. 17

  Halon Claudia

  Dumnezeu sa il odihneasca cu Sfintii!

  Reply
 18. 18

  ionut

  Dumnezeu sa il odihnesca un om bun plin de har , vorbele lui erau sfaturi duhovnicesti .

  Reply
 19. 19

  Cristina

  Dumnezeu sa il odihneasca! A fost un OM si un Preot deosebit. Il cunosteam din 1998! Mare spirit! Sa ii fie drumul lin si scaldat in lumina!

  Reply
 20. 20

  Anonim

  Dzeu sa l odihneasca! Om bun.

  Reply
 21. 21

  Anonim

  Dumnezeu să-l ierte. Rar mai sunt călugări cu har.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei