A murit jurnalistul sportiv, Cristian Marinescu!

0
0



Ieri dimineață s-a stins din viață, pe patul spitalului, cunoscutul jurnalist sportiv Cristian Marinescu. 


Cristi Marinescu avea 67 ani și a murit dimineață la 2:55 după o grea suferință la Spitalul Mioveni. Fostul jurnalist a practicat și sportul, fiind handbalist la Dacia Pitești. Pe 11 ianuarie a fost adus la SJU Argeș, prin transfer de la Spitalul Mioveni. A stat 7 zile la SJU, până pe 18 când a fost transferat înapoi la Mioveni, după ce un test RT PCR a ieşit pozitiv. Cei care vor sa își ia rămas bun o pot face vineri, după ora 16.00, la Biserica Mavrodolu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, la Biserica Domnească din Câmpulung.

”Nu îl vom uita niciodată!

”Este o mare pierdere pentru familia noastră. Nu ne vine să credem că nu mai este printer noi. Fiul Mihai, fiica Alexandra și soția Gherghina nu îl vor uita niciodată! Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Regrete eterne! Dumnezeu să-l odihnească în pace” a fost mesajul transmis de soția Gherghina.

O viață dedicată meseriei de jurnalist

Redactor la mai multe ziar locale și săptămânale din Argeș printre care Curierul zilei, Jurnal de Argeș, Observator, Arena, colaborator la cunoscutele Pro Sport și Gazeta Sporturilor, dar și la alte publicații naționale, comentator sportiv la posturile radio și TV, Cristian Marinescu a publicat mii de știri, articole, reportaje și anchete în presa locală și națională, dar și cărți.
Din păcate, în urmă cu câțiva ani, diabetul de care suferea i-a provocat jurnalistului o cangrenă la piciorul drept, care i-a fost amputat de medicii de la Spitalul Județean.
Cu toate că era în suferință, Cristi Marinescu nu putea sta departe de sport, de viața pe care a trăit-o, astfel că venea, frecvent la meciurile de fotbal pe care CS Mioveni le disputa pe propriul teren.

”A slujit sportul cu devotament”

În toată această încercare a fost ajutat foarte mult de comunitatea din Mioveni, în special de primarul Ion Georgescu, care a înțeles dragostea sa pentru sport și fotbal și printre altele îi ajuta cu transportul de acasă, la meci.
Din păcate, aceeași boală l-a adus din nou pe patul spitalului în ultima lună, iar în această dimineață a pierdut lupta cu viața. ”A slujit sportul cu un devotament împins până la extrem, a practicat handbalul în tinereţe şi ştia tot ce mişcă în sport. Sincer, îl aşteptam din nou alături de mişcarea sportivă argeşeană, însă așa a fost să fie. Am aflat cu mare tristețe vestea, dimineață. Dumnezeu să îl ierte!” a spus despre Cristi Marinescu, primarul Georgescu.

”Dumnezeu s-l odihnească în pace”

Și oficialii clubului din Trivale au transmis un mesaj de condoleanțe familiei cunoscutului gazetar: ”Clubul FC Argeș regretă dispariția gazetarului sportiv argeșean Cristi Marinescu(67 ani). Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști sportivi ai județului. A lucrat mai bine de două decenii la mai multe publicații din Argeș, dar și la Gazeta Sporturilor. Îl vom păstra mereu în gândurile noastre!. Dumnezeu să-l odihnească în pace!. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl ierte! S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.