Şi-a rănit soţia şi soacra!

0





Un accident rutier rutier, cu descarcerare a avut loc în zona blocurilor din comuna Mărăcineni, duminică seara. Un şofer grăbit a virat la stânga fără să acorde prioritate de trece unui autoturism care circula regulamentar spre Piteşti. I-a tăiat calea fiind lovit în plin. Ca urmare a impactului, două femei, soţia şi soacra şoferului vinovat au fost rănite uşor. Cu leziuni uşoare s-a ales şi şoferul nevinovat, acesta refuzând să meargă la spital.


Accidentul a avut loc în jurul orei 19,30 pe DN 73, în comuna Mărăcineni. Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că vinovat ar fi Constantin T. de 46 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Opel Astra pe DN 73, din direcția Pitești spre Mioveni. Bărbatul a virat la stânga, cu intenţia de a merge către blocuri, asta deşi, în zonă era amplasat un indicator rutier „întoarcerea interzisă” a cărei semnificaţie nu a respectat-o. În timpul manevrei Opelul a tăiat calea unui Audi condus dinspre Mioveni către Piteşti de George R., de 31 de ani, din Mărăcineni. Impactul a fost inevitabil. Audi a lovit în plin Opelul împingându-l într-un gard.
Şoferul, Constatin T. soţia acestuia Ştefania T., de 41 de ani şi mama femeii, Maria C., de 59 de ani au rămas captivi în maşina avariată. Cei trei au fost scoşi din maşină de echipajul descarcerării, sosit la faţa locului. Femeile erau rănite, ambele având contuzii şi traumatisme şi au fost transportat la spital. Constantin T. a scăpat nevătămat. La rândul său, George R. a fost rănit uşor, având un traumatism cranio-cerebral minor. Bărbatul a primit îngrijirile necesare de la echipajul medical sosit la faţa locului însă, a refuzat transportul la spital.
Oamenii legii au întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă pe numele şoferului vinovat. Cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M.Sandu Foto: Info Trafic Pitești


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.