Ştiri de la IJP

0





200 de şoferi amendaţi
Duminică , poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 60.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 16 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
Şofer prins băut!
În noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe b-dul Frații Golești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Florentin G., de 22 de ani, avea o concentraţie de alcool de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.
A dat în radar cu 132 km/h!
Tot duminică, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 132 km/h. Ionuţ O. se afla la volanul unei Toyota cânda fost tras pe dreapta. Tânărul nu va putea să îşi conducă maşina o vreme, din cauză că i-a fost reţinut permisul de condcuere. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
La volan, fără permis
Cu toate că nu este deţinător de codnucer pentru vreo cetegorie, Ilie C., de 54 de ani din comuna Răteşti a urcat la volanul unui autzoturidsm fiind prins de poliţişti. Duminică., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au tras pe dreapta malina condusă de bărbat pe DJ 702A, prin comuan Răteşti. Oamenii legii au constatat că bărbatul conduce ilegal şi au întocmit dosar penal pe numele său. Dacă va fi găsit vinovat, Ilie C. riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. M.S.
M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.