„Tentativa de suicid” l-a dus în arest!

0
0





O femeie din Curtea de Argeş trăieşte un adevărat coşmar. Femeia a decis să divorţeze de soţul ei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, acesta fiind violent. Despărţirea nu i-a adus liniştea la care spera! Deşi a obţinut la instanţă un ordin de protecţie, individul o atacă, după care el se transformă în victimă. Ultima încercare de acest gen l-a dus în arest!  


În numărul de ieri, anunţam că un bărbat de 45 de ani, din Curtea de Argeş a încercat să incendieze apartamentul fostei soţii. Individul a mersa la ea la uşă, încălcând ordinul de protecţie emis pe numele său. A turnat combustibil şi a ameninţat că dă foc. Din fericire, femeia a sunat la 112 şi poliţiştii au apucat să-l imobilizeze. La audieri, Ionuţ P. a susţinut că noi voia să-i facă rău ei, că de fapt a vrut să se sinucidă şi a turnat benzină pe el cu intenţia de a-şi da foc. A motivate că a udat uşa în timp ce îşi stropea hainele cu benzină. Nu a putut să explice de ce a ales să îşi pună capăt zilelor fix la uşa locuinţei fostei soţii. După tărăboiul făcut la uşa femeii, era lesne de înţeles că bărbatul a avut alt scop.

Reţinut pentru 24 de ore

Poliţiştii cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, nu s-au lăsat păcăliţi, cu atât mai mult cu cât, în cursul dimineaţii, Ionuţ P, a mai făcut o scenă teribilă. Bărbatul s-a dus la locul de muncă al fostei soţii şi acolo a dărâmat şi a spart tot ceea ce i-a stat în cale apoi a fugit, nefiind găsit de poliţişti. După incidentul de la uşa fostei soţii, Ionuţ P. a fost transportat la spital, iar după acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. “După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi (n.r.) ieri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

A încălcat ordinul de protecţie

Ionuţ P. a încălcat ordinul de protecție, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, în luna a octombrie, prin care i se impunea să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 metri de fosta soție, de locuinţa acesteia şi locul său de muncă. Interdicţia a fost dată în timpul procesului de divorţ al celor doi soţi, pronunţat în luna decembrie 2021. Cei doi sunt părinţii a două fete cărora tatăl este obligat să le plătească pensie alimentară. Anul trecut, la câteva săptămâni după ce s-a pronunţat divorţul, Ionuţ P. a fost protagonistul unei alte scene şocante. A sărit într-un canal plin cu apă, cu maşina, în încercarea de a se sinucide.
Până la sosirea pompierilor, bărbatul a renunţat la intenţia sa şi a ieşit din autoturism urcând pe plafon. A fost recuperat de pompierii de la ISU Argeş chiar în momentul când maşina fusese complet acoperită de apă. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.