Victoria îi menține pe locul 2

0
0





Echipa de baschet masculin a Piteștiului își poate consolida locul 2 pe care îl ocupă acum în clasament dacă va reuși să se impună în confruntarea din acest week-end. FC Argeș Basketball va întâlni mâine, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor Trivale, pe CSM Petrolul Ploiești. Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 19 din Liga Națională de Baschet Masculin iar punctele puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe. Înaintea acestui duel, FC Argeș Basketball ocupă locul 2, cu 32 de puncte, adunate în 18 etape, iar CSM Petrolul Ploiești se situează pe locul 8, cu 23 de puncte, strânse însă în 16 runde.
Se vând bilete pentru meciul cu CSM Petrolul Ploiești
Clubul FC Argeș a pus în vânzare biletele pentru meciul de baschet, de vineri, cu CSM Ploiești. Intrarea generală este de 7 LEI, iar accesul fanilor este restricționat la 30%. Cei care doresc să asiste la acest meci își pot procura biletele de la sediul clubului astăzi și mâine. Programul caselor de bilete este următorul: Astăzi (03.02), 12:00-20:00, Fotbal Club Argeș (Bd. Petrochimiștilor 29) Mâine(04.02), 16:00-17:30, Casa de bilete (1) a Stadionului Nicolae Dobrin În eventualitatea în care vor rămâne bilete nevândute, acestea vor fi puse în vânzare în ziua meciului și la casa de bilete a stadionului Nicolae Dobrin.
Fitzpatrick, MVP-ul partidei de la Focșani
În absența lui Nikola Jevtovic, accidentat, Toarlyn Fitzpatrick a fost vioara întâi a meciului cu CSM Focșani, câștigat de FC Argeș Basketball la 31 de puncte diferență, scor 89-58. Pivotul american al echipei din Trivale a fost peste tot pe parchetul sălii din Focșani. El a realizat 15 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții, 3 capace, pentru un indice de 28 la eficiență. Pentru american a fost al treilea double-double stagional, ajungând la 26 capace administrate adversarilor și depășind borna de 200 puncte marcate în acest sezon!. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.