Medic de la Județean confirmat cu coronavirus

2



Teste au confirmat primul caz coronavirus în rândul personalului medical de la Spitalul Județean de Urgență Pitești. În urma unui test rapid, s-a confirmat infecția cu COVID-19 la Felix Sârbou, medic de chirurgie vasculară.


Colegii din cadrul unității amintite spun că acesta avea simptome de aproximativ două săptămâni, însă, a continuat să meargă la serviciu motivând că este vorba de o răceală. Din nefericire, alte patru asistente colege cu Felix Sârboiu au simptome de aproximativ 2-3 zile fiind și ele testate. Restul rezultatelor sunt așteptate. În acest moment la Spitalul Județean de Urgență a fost demarată ancheta epidemiologică. Vor trebui depistați toți cei care au intrat în contact cu medicul Felix Sârboiu, persoanele urmând să intre în izolare. În urmă cu o săptămână medicul Sârboiu a fost supus unui test rapid care a ieșit pozitiv. Surse din cadrul unității amintite spun că acesta ar fi refuzat să fie supus unui test PCR care ar fi putut să confirme infectarea cu COVID-19. Primele indicii că ar avea coronavirus au apărut după ce la presiunea colegilor a fost supus unui examen de computer tomograf în urma căruia s-au văzut modificări pulmonare specifice virusului. Abia atunci, medicul a acceptat să se spună unei nou testări. Prefectul Emanuel Soare a declarat că a fost declanșată ancheta epidemiologică, dar că, urmează și un alt tip de anchetă, dat fiind faptul că se știa de mult se simptomatologia medicului dar nu a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Argeș și nici nu au fost luate măsurile, de prevenire a răspândirii infecției. M.S.


2 COMENTARII

  1. Oameni buni, cat de cretin poti sa fii, mai ales tu ca medic, sa nu vrei sa te testezi si sa infestezi alti zeci de colegi si pacienti?
    Ce pretentii sa mai avem de la oamenii obisnuiti, cand un cadru medical trateaza cu indiferenta criminala aceasta nenorocire care este Covid 19.
    Individul mai face garzi si la Spitalul din Costesti, unde probabil a infectat si alte cadre medicale si pacienti, Deci vii in UPU ca pacient, sa te tratezi de ceva si iti da Sarboiu covid. De rasul-plansul curcilor!!
    Domnule Soare, imediat dosar penal atat pentru individ, cat si pentru conducerea spitalului unde lucreaza acest individ si care nu a anuntat DSP.
    Ar trebui ca acest Sarboiu sa fie dat afara din tagma medicilor. AFARA ordinarule !!!!
    Du-te mai Sarboiule, la vaci sau oi nu intre oameni si bolnavi.

  2. Acest idiot de sarboiu, asa zis medic, de fapt un macelar cu ifose, e cunoscut ca fiind o persoana recalcitranta si mare spagar.
    Mentalitatea veche mioritica, cum ca ” pe mine nu ma intereseaza de voi, eu fac ce vreau, eu sunt mare si tare” e ce ne arata acest asa-zis doctor. Sa-l vedem la puscarie cat de tare va mai fi. Ha-ha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.