Duel pentru play-off cu vicecampioana!

0
0

  • FC Argeș – FCSB, astăzi, ora 21.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



Runda cu numărul 29 din Casa Liga 1 programează în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, duelul dintre FC Argeș și FCSB, un meci cu implicații pentru partea superioară a clasamentului. Disputa de pe arena din Trivale este una de totul sau nimic pentru alb-violeți în încercarea lor de a prinde un loc în play-off pe ultima sută de metri.


După remiza din runda precedentă, de pe propriul teren, cu FC Voluntari, piteștenii au nevoie ca de aer de un rezultat bun pentru a duce această luptă până la final. După 28 de etape, FC Argeș ocupă locul 7, cu 42 de puncte, cu trei mai puțin decât Farul Constanța, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Cu două runde înainte de finalul sezonului regular, FCSB ocupă locul 2 al ierarhiei, cu 59 de puncte, cu 11 mai puțin decât campioana CFR Cluj, liderul la zi al Ligii I. Echipa pregătită de Andrei Prepeliță speră să profite de perioada nefastă prin care trece adversarul în ultimul timp. Echipa finanțată de Gigi Becali a obţinut doar o remiză pe terenul lui CS Mioveni, scor 1-1, şi a cedat acasă, 0-2, în faţa Farului Constanţa. În partida din tur, FCSB s-a impus la Buzău cu 2-1. Piteștenii au deschis atunci scorul în minutul 62 prin Martin Raynov, însă bucureștenii au întors rezultatul prin reușitele lui Octavian Popescu și Vali Gheorghe.
Piteștenii sunt dornici de revanșă după eșecul din tur suferit în fața vicecampioanei României și promit să facă tot posibilul pentru a obține un rezultat bun. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.