Atacată cu cuţitul, salvată de vecini!

0



Locatarii unui bloc de pe strada Constructorilor, din Piteşti, au auzit, într-un apartament, strigăte disperate ale unei tinere şi au sunat la 112. Un echipaj de poliţie a mers în zonă şi victima a fost găsită, în stare de loc, cu mai multe tăieturi pe mâini şi la cap. Fusese atacată în locuinţa unde stătea cu chirie. Agresorul a fost prins, dar aruncase cuţitul. Este fostul concubin al tinerei.


Apel a fost dat la 112 jurul orei 18.30. Cel care a sunat le-a spus oamenilor legii că, în apartamentul vecin este scandal mare, că se aud strigătele disperate ale un femei şi se teme să nu fie ucisă. La adresa indicată a pornit un echipaj de la Secţia 4 Poliţie. A fost găsită tânăra, plină de sânge, speriată de moarte. Aceasta locuia cu chirie, împreună cu fiica, o fetiţă minoră. Copila a fost martoră a scandalului teribil. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a povestit că a fost atacată de fostul concubin. Ea susţine că a fost lovită cu pumnii şi picioarele iar agresorul a folosit şi un cuţit, ameninţând că o s-o omoare. Scandalul ar fi pornit pe fondul despărțiri dintre cei doi. Tânăra avea răni superficiale, fiind tăiată la mâini şi la cap. Agresorul a fost prins în scara blocului, dar aruncase cuţitul. Arma a fost găsită în scurt timp de poliţişti.

A fost emis ordin de protecţie

Femeia a primit îngrijiri medicale de la un echipaj medical și a fost transportată la spital, pentru investigații de specialitate. În urma evaluării s-a stabilit că va avea nevoie de 10-11 zile de îngrijiri medicale. Având în vedere gravitatea faptelor, după completarea formularului de evaluare a riscului, împotriva bărbatului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile. „În cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în noaptea de 05 spre 06 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul, de 32 de ani, din Pitești, a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca, în cursul zilei de astăzi (n.r. ieri), să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” declara Mădălina Epure. Agresorul este fostul concubin al tinerei. Ion A., de 32 de ani, din Piteşti, este cunoscut cu antecedente penale. A fost condamnat pentru trafic de persoane şi trafic de droguri. La închiderea ediţiei noastre. Inculpatul urma să fie dus la Judecătoria Piteşti cu propunerea arestării preventive.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.