Judoka Florentina Ivănescu, pe podium la Openul de la Praga!

0
0



Patru judoka legitimați la clubul CSM Pitești – FC Argeș au fost prezenți acum câteva zile la OPEN-ul European de la Praga. La finalul competiției, sportiva Florentina Ivănescu a reușit să urce pe podium la categoria 63 kg.



Piteșteanca a obținut medalia de bronz, bifând astfel al treilea rezultat de excepție în acest an. Florentina a trecut în primul tur de reprezentanta Canadei, Harris Isabelle, iar în turul al doilea a învins-o pe reprezentanta Olandei, Krachten Nadiah. În sferturi argeșeanca a fost învinsă de sportiva franceză Devitry Agathe. În recalificări, Ivănescu a câștigat în fata croatei Oberan Iva, iar în meciul pentru medalia de bronz a surclasat-o pe nemțoaica Bazynski Nadja.

Stere, pe locul 7

Florina Bădiceanu a pierdut în turul al treilea la categoria 52 kilograme și nu a mai fost recalificată. La categoria 60 kilograme, Alin Albu a fost învins în turul al doilea și nu a mai fost recalificat. La 52 kilograme, senioara Elena Stere a pornit cu un tur liber. Piteșteanca a trecut de reprezentanta Marii Britanii, Bobrowska Sian, în turul secund, iar apoi a învins-o pe sportiva din Austria, Easton Tinka. Elena a pierdut în sferturile de finală în fața sportivei din Elveția, Ndiaye Binta, ulterior, în recalificări fiind învinsă de olandeza Van-Den-Meeberg. La finalul concursului, Stere a ocupat locul 7 într-o categorie unde au fost prezente 36 judoka.

Stagiu de pregătire în Cehia

Cei patru sportivi, alături de Alexandru Raicu și Șerban Eduard, vor participa, în această săptămână, la un stagiu internațional de pregătire care va avea loc la Nymburk, în Cehia. Judoka argeșeni sunt pregătiți de Valentin Ioniță – antrenorul lotului național masculin al României de Cadeți și Juniori și Corneliu Pălărie. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.