Victorie uriașă și calificare în play-off!

0

  • FC Botoșani – FC Argeș 1-2(0-0) Au marcat: M. Roman II (min.53) / Dobrosavlevici(min.71), Said(min.81)



La doar al doilea sezon după revenirea în prima ligă, FC Argeș a reușit în premieră calificarea în play-off-ul Casa Liga 1. Piteștenii și-au asigurat biletele pentru un loc în Top 6 după ce s-au impus cu 2-1, în deplasarea de luni seară, din Moldova, cu FC Botoșani.


După 45 de minute în care ambele combatante au preferat să nu riște nimic, moldovenii au deschis scorul în minutul 53 prin Mihai Roman II în urma unei neînțelegeri între Turda și Greab. După primirea golului, FC Argeș a fost nevoită să iasă mult mai curajos la atac. Presiunea pusă pe adversar a început să crească, iar insistențele argeșenilor aveau să dea roade.
Alb-violeții au restabilit egalitatea cu 20 de minute înainte de final prin Dobrosavlevici care a trimis cu capul în plasă în urma unei lovituri libere executate perfect de Latovlevici.
Piteștenii au dat lovitura în minutul 81 prin Ahmed Said care a marcat cu un șut din interiorul careului după ce Pap reușise să respingă șutul lui Latovlevici. În ultimul minut al partidei, Botoșaniul a cerut o lovitură de la 11 m la un duel în careu între Latovlevici și Mihai Roman II, însă centralul Radu Petrescu nu a acordat nimic. În urma acestui succes, FC Argeș a terminat sezonul regular pe locul 4, cu 48 de puncte, adunate în 30 de etape, la egalitate de puncte cu Farul Constanța, ocupanta locului 5.
Caseta tehnică:
FC Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Haruţ (Santos ‚84), Dican, Papa (Tîrcoveanu ‚84)– Souza, Roman II, Mailat (Lupeta ‚76). Antrenor: Marius Croitoru.
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, Raynov (Said ‚64)- Isfan (Dumitru ‚64), Şerban (Miguel ‚87), Tănase (Dumitraşcu ‚87) – Ganea (Boldor ‚87). Antrenor: Andrei Prepeliţă.
Stadion Municipal(Botoșani); Spectatori 2.000
Cartonașe galbene: Dawa, Haruț, Papa, Jaja, Braun / Turda, Tofan, Dumitrașcu, Dobrosavlevici
Arbitru: Radu Petrescu / A1: Radu Ghinguleac / A2: Mihai Marica M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.