A avut loc premiera mondială a Noului Renaul Austral

0
0



Marți a avut loc premiera mondială a Noului Renault Austral, modelul care întruchipează spiritul Renaulution și al curentului «Nouvelle Vague» în segmentul C SUV. 


Noul Austral vine cu o nouă versiune cu aspect sportiv, Esprit Alpine, disponibilă pentru prima dată pe un vehicul din gama Renault. Construit pe platforma CMF-CD, dezvoltată în cadrul Alianței și aflată la a treia generație, Noul Austral oferă diverse tehnologii de electrificare, inclusiv un nou motor E-TECH Full Hybrid. Mai modern și mai tehnologizat, Noul Austral oferă până la 32 de sisteme de asistență la condus, avansate, proactive și inteligente, care includ 4CONTROL Advanced. Mai conectat, ecranul OpenR înglobează sistemul multimedia OpenR Link, care oferă cele mai bune servicii și aplicații Google. Renault aduce astfel un model ambițios în gama sa de SUV-uri. Noul Renault Austral va servi la intensificarea eforturilor de a recâștiga segmentul C care formează nucleul pieței auto globale. Noul Austral se încadrează în conceptul „voiture à vivre” și marchează următorul moment cheie în ofensiva din segmentul C începută de Arkana și Noul Megane E-TECH Electric, cu o abordare absolut modernă. O abordare în stilul „Nouvelle Vague” care își propune să transforme brandul într-un reper în industrie pentru tehnologie, energie curată și servicii.
Noul Renault Austral beneficiază de o gamă de motoare inovatoare cu o nouă generație a sistemului E-TECH Hybrid pe o rețea de 400 V și care dezvoltă până la 200 CP, precum și alte două motoare pe benzină: un Mild Hybrid Advanced 48V cu 130 CP și un Mild Hybrid 12V de 140 și 160 CP. Modelul introduce un motor nou cu autoîncărcare E-TECH „full hybrid”, care a fost perfecționat pentru a pune în mișscare un vehicul de segment superior, cu performanțe mai bune și plăcere de condus mai mare, reducând în același timp consumul de combustibil și emisiile de CO2. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.