Bascovul, la un pas de play-off!

0

  • Liga 3, etapa 16: Rapid II – Unirea Bascov 0-1 (0-0)



Unirea Bascov se află foarte aproape de o performanță deosebită, la al patrulea an de participare în Liga a III-a. Alb-albaștrii antrenați de Adi Dulcea sunt cu un pas în play-off, mai având nevoie de două puncte, în ultimele două etape, în condițiile în care au meciuri cu ultimele două clasate, FC Argeș II și Academica Clinceni II.


Unirea Bascov a făcut pasul decisiv spre Play-off în această etapă, după ce vineri, a învins în deplasare, pe Rapid II, ocupanta locului 3. Argeșenii s-au impus cu 1-0 în deplasare, grație golului marcat de Teodorescu în minutul 65, după un șut al lui Niță de la 30 m respins în bară, iar atacantul a urmărit și a băgat mingea în poartă din 6 m Gazdele au trecut pe lângă egalare, prin Robert Stănici, care a irosit o lovitură de pedeapsă în minutul 72. După acest rezultat, Rapid a rămas pe locul 3 cu 30 de puncte, iar Unirea Bascov pe 4 cu 24 de puncte.
Înaintea ultimelor două etape, Unirea are 4 puncte avans față de locul 5 (FCSB II – 20 puncte) și are meciuri cu FC Argeș II (ultimul loc 5 puncte) și Academica Clinceni (penultimul loc – 13 puncte) și practic mai are nevoie de două puncte (n.r. câte o remiză în fiecare meci, sau o victorie în două meciuri) pentru a intra în play-off, stand mai bine la meciurile directe cu FCSB II în caz de egalitate, având victorie și egal cu ei. În meciul de la Rapid II, pentru Unirea Bascov au evoluat: Vlad Cârstea – Gallo, Linte Bălan, Tănase – Gheoroae, Dumitrache, Niță – Iordache, Teodorescu, Năstăsoiu. Au mai jucat: Puică, Butac, Ionică. Antrenor: Adrian Dulcea. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.