Bărbat ars pe 90% din corp!

0



Nenorocire petrecută ieri, într-un apartament din Curtea de Argeş. Un bărbat în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital în stare critică, având arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Este posibil ca omul să-şi fi dat foc singur. Nu este exclusă nici varianta unui accident omul fiind fumător înrăit. Deşi au încercat să-l transfere la un spital de arşi din ţară, medicii argeşeni nu au găsit niciun loc liber. 


Locatara unui bloc, din strada Elena Cuza, a sunat ieri la 112 şi a cerut ajutor anunţând că în apartamentul vecinului său a izbucnit un incendiu. Pompierii au mers la faţa locului, însoţiţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, cu medic. Când au ajuns, s-a constatat că nu mai este necesară intervenţia, focul fiind stins de locatari. Arsese un pat şi câteva lucruri din încăpere. Proprietarul, Ion U., în vârstă de 72 de ani, era carne vie! Omul avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Având în vedere starea critică în care se afla bărbatul, medicii au sunat la mai multe spitale de arşi din ţară dar nu au găsit niciun loc liber. Astfel, după ce a fost intubat pacientul a fost transferat la Secţia de Chirurgie Plastică Reparatorie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Medicii sunt rezervaţi în prognostic, şansele de supravieţuire ale acestuia fiind foarte mici.

Accident sau tentativă de sinucidere?

Ion U. locuieşte împreună cu soția, Omul este cunoscut cu mai multe afecţiuni. Se spune că uneori avea dureri greu de suportat. Cu toate acestea, încă fumează mult! Ieri, partenera de viaţă a acestuia a plecat la cumpărături iar incendiul a izbucnit în timp ce bărbatul se afla singur acasă. O primă ipoteză a celor petrecute ar fi că Ion U. s-a autoincendiat dorind să pună capăt suferinței.
Astfel s-ar explica gradul şi suprafaţa mare a arsurilor de pe corpul său. Cea de a doua variantă ar fi aceea că patul în care se afla a luat foc de la ţigară şi el nu s-a mai putut salva. Vecinii au fost alertaţi de fum şi de strigătele acestuia. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.