Ştiri de la IJP

0



La volan, băut!
Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rurtier Argeș au depistat un bărbat de 34 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Lui Florin V, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.
Conducea având permisul suspendat
Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul, având dreptul de a conduce vehicule suspendat. În seara de 19 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat pe Constantin R. de 29 de ani, din Băiculești, conducând un autoturism, pe b-dul Nicolae Bălcescu, din Pitești, având exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.
Judecat pentru loviri şi alte violenţe
Ion T., de 28 de ani, din comuna Mărăcineni urmează să fie trimis în judecată sub acuzaţia de lovire sau alte violențe. În seara de 1 august 2021, acesta a lovit un alt bărbat, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Pitești. Dosarul a fost instrumentat de poliţiştii Secţie 2 Piteşti, fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.