Dispariţie misterioasă la Piteşti!

0
0



În urmă cu două săptămâni, o femeie din Găeşti, a dispărut, în mod inexplicabil, la Piteşti. Ultima dată Angela Minoi, de 54 de ani, a fost văzută în Gara Sud, din Piteşti. A fost surprinsă de camere de supraveghere din zonă, fiind ultimile imagini cu femeia care nu mai este de găsit! Fiica acesteia a cerut ajutorul poliţiştilor, care, la rândul lor, fac apel la cetăţeni ca să o găsească pe dâmboviţeancă.


Pe data de 6 martie, Angela Minoi a plecat de la Găeşti. A doua zi, fiica ei a sesizat Poliţia după ce a încercat de mai multe ori să ia legătura la telefon, dar aparatul era închis. Oamenii legii au refăcut traseul femeii şi au stabilit că de la Găeşti a mers cu trenul până la Gara de Sud Piteşti. A fost filmată de camerele de supraveghere ale unei societăţi din apropierea gării. Acestea sunt ultimile imagini cu Angela Minoi care de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă. Fiica ei este speriată şi disperată să-i dea de urmă!

Dispariţia este misterioasă, dat fiind faptul că Angela Minoi nu era cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de acasă având telefonul la ea şi documentele personale. Astfel, în ipoteza în care i s-ar fi făcut rău pe stradă şi ar fi ajuns la spital, asupra ei ar fi fost găsite actele şi telefonul putând fi uşor identificată. Fiica crede să mama a venit la Piteşti cu scopul de a-şi vizita nişte verişoare dar nu a ajuns la rude.

Sunaţi la 112!

După anunţarea dispariţiei Angela Minoi a fost introdusă în sistemul Inspectoratului General al Poliţiei Române la „persoane dispărute”. Oamenii legii fac apel le cei care pot furniza informaţii despre Angela Minoi să sune la 112.Chiar şi cel mai neînsemnat detaliu poate fi de folos pentru a fi găsită.
„La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că mama sa, MINOI ANGELA, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni. Semnalmentele: 1,60 m înălțime, constituție atletică, păr grizonat, vopsit castaniu, ochi verzi. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării femeii sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție”, este anunţul transmis.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.