Şi-a acoperit soţul dar a ajuns în arest!

0



Un accident petrecut în luna ianuarie, la Albota, cercetat de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş a dus la reţinerea unei femei. Ancheta a stabilit că a fost un şir lung de minciuni, totul cu scopul de a-l acoperi pe adevăratul făptaş. Alte persoane sunt cercetate penal în acest dosar. 


În luna ianuarie, a avut loc la Albota un accident rutier. Un Mercedes a izbit cu putere un cap de pod din beton şi doi bărbați, pasageri în autoturism, au fost răniți. Cei implicaţi au făcut tot posibilul să nu se afle adevărul. Când au ajuns poliţiştii la faţa locului aceştia s-au străduit să-i ducă pe oamenii legii pe o pistă greşită. Ca să evite cercetarea, au susținut că este vorba de o tamponare banală. Se pare că poliţiştii nu s-au lăsat păcăliţi aşa uşor. Au mirosit că este ceva necurat la mijloc şi au făcut „săpături”, se pare, după ce au discutat cu medicii Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Soţul avea permisul anulat

Oamenii din comună bănuiau care este adevărul cu privire la accident. Şi cum miciuna iese întotdeauna la iveală a fost demontată întreaga povestea creată de suspecţi.
S-a aflat că de fapt, la volan nu a fost A.L.N, femeia de 36 de ani ci soțul ei, în vârstă de 40 de ani. Acesta avea un motiv serios să ascundă adevărul, având permisul de conducere anulat. „ Ştie toată lumea că el nu are permis. S-a judecat şi nu mai poate să ia permis, că din câte ştiu eu, a condus băut. Are şi condamnare dar e cu suspendare, nu a fost închis. A plecat cu maşina cu doi de-aci de pe la noi! Mare minune dacă n-o fi fost şi băut. Dumnezeu ştie! A băgat femeia aia la belele. A intrat într-un cap de pod şi a făcut maşina praf. El n-a avut nimic dar ăia de erau cu el au ajuns la spital şi n-au spus că au făcut accident. Au minţit! Unul a zis că a fost bătut şi altul că a căzut. Credeau că cei de la spital sunt proşti. Doctorii și-au dat seama imediat şi de aici li s-a tras. Unul era lovit rău, celălalt era mai uşor” a povestit Ioana P. o localnică din comună.

Martorii au minţit

În timpul anchetei, în faţa poliţiştilor femeia a susţinut că ea a condus şi că nu a fost nimeni rănit. Ba mai mult, a convins un consătean să o ajute să tragă maşina mutând-o de la locul accidentului. Localnicii povestesc cum răniţii s-au ales şi cu dosar penal pentru faptul că au minţit în faţa poliţiştilor. După ce totul a ieşit la iveală, femeia care a ascuns adevărul ca să şi acopere soţul a fost reţinută ieri. În dosar mai sunt cercetaţi şi soţul ei care a condus fără permis şi cei doi pasageri răniţi, pentru mărturie mincinoasă. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.