Audi trosnit de o dubiţă!

1



Ieri la Mihăeşti, şoferul unui Audi a fost rănit în urma unui accident rutier. Polițiştii au stabilit că cel care a provocat evenimentul rutier nu a acordat prioritate de trecere când a ieșit în drumul naţional de pe un drum judeţean.


Accidentul a avut loc pe DN 73, la Mihăeşti. Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că Florin D. de 46 de ani, din Mihăești, care conducea o autoutilitară pe DJ 738, nu a acordat prioritate de trecere la intersecția cu DN 73, şi a virat la stânga intrând în drumul principal.
A tăiat calea unui Audi condus regulamentar de Gheorghe B., de 35 de ani, din Câmpulung, care se deplasa pe DN 73, dinspre Câmpulung spre Pitești. În momentul impactului, dubiţa a fost proiectată într-un şanț şi a lovit şi un cap de pod. De asemenea, în urma coliziunii şoferul Audi-ului a fost rănit uşor și a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Pe numele lui Florin D. a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabilit cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Mda…e invers dubita troznita de un audi,dar deh repetentii astia de la Curierul au ajuns ca stiftul de Realitatea TV,pun titluri pompoase ,nereale si formulate din adins gresit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.