Ghişeu deschis şi în weekend, la Serviciul Rutier Argeş!

0
0





Veste bună pentru şoferii care au rămas fără permisul de conducere şi trebuie să îşi recupereze preţiosul document. Ghişeul de restituiri va lucra şi în weekend şi în zilele de sărbătoare.


Începând din acest weekend, polițiștii argeșeni oferă cetățenilor posibilitatea de a obține, inclusiv în zilele de repaus săptămânal, sărbători legale și zile libere, documentele reținute ca urmare a unor abateri rutiere, când perioada de aplicare a acestor măsuri complementare se termină în astfel de zile. Programul de funcționare a ghișeului din cadrul Serviciului Rutier Argeș, destinat restituirii permiselor de conducere sau al certificatelor de înmatriculare, va fi de acum înainte, inclusiv sâmbăta, duminica sau de sărbători, fiind deschis între orele 09:00 și 11:00. Măsura va fi permanentă. Până ieri, 10 persoane au beneficiat de activitatea specifică ghișeului şi au mers să şi ridice documentele.
Astfel, la Serviciul Rutier Argeş – restituiri permise de conducere şi certificate de înmatriculare, transmiterea electronică a documentelor de identitate scanate se poate face la adresa :
oug41.2016.sr@ag.politiaromana.ro
Program de lucru al ghișeului :
Luni, marți și miercuri: 8:30 – 12:00, 13:00 – 16:00
Joi: 8:30 – 12:00, 13:00 – 17:30
Vineri: 8:30 – 13:00
Sâmbătă, duminică și sărbători legale: 9:00 – 11:00
La Serviciul Rutier Argeş – testare pentru reducerea perioadei de suspendare, transmiterea electronică a documentelor de identitate scanate se poate face la adresa : oug41.2016.sr@ag.politiaromana.ro
Prezentarea la ghișeu se va face cu aproximativ o jumătate de oră înainte, pentru programarea la testare.
Program de lucru al ghișeului :
Marți și miercuri, începând cu orele 10:00
Joi, începând cu 16:00 M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.