A evitat un câine şi a rănit un om!

0
0



A scăpat de una şi a dat de alta, asta a păţit ieri un şofer din Craiova. Bărbatul a provocat un accident rutier la Lunca Corbului după ce, spune e el, a evitat un câine şi a ajuns cu maşina pe contrasens. S-a lovit cu o autoutilitară şi un om a fost rănit.  


Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, Lucian S. un bărbat de 53 de ani, din Craiova, județul Dolj, care conducea un autoturism Skoda pe DN 65, a ajuns pe contrasens.
Acesta mergea din direcția Slatina către Pitești. Susţine că i-a sărit un câine în faţa maşini, moment în care a tras tare de volan ca să evite animalul. Ghinion!
A ajuns pe contrasens chiar când din partea cealaltă venea o autoutilitară condusă regulamentar de Grigore C., de 45 de ani, din comuna Albota. Maşinile s-au ciocnit violent iar Grigore C a fost rănit. Conducătorul auto a fost preluat de un echipaj medical fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde, în urma investigaţiilor, s-a constatat că este rănit uşor.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.