Echipament nou pentru compost, la Stația de Epurare

1
0



Recent, autoritățile din Mioveni au achiziționat un nou echipament, care va fi folosit la stația de epurare pentr cernerea și împrăștirea compostului.


Astfel, după cum se știe, nămolul provenit de la stația de epurare a orașului Mioveni este transformat în fertilizator de calitate, prin Tehnologia GORE Cover, ce presupune transformarea deșeurilor organice în resurse. Tehnologia de compostare este ecologică și îndeplinește normele europene cu privire la tratarea deșeurilor organice și a nămolurilor de la stațiile de epurare. Din 2020, fertilizantul obținut este pus în vânzare pentru agricultori, iar datorită cererii foarte mare au fost făcute mai multe investiții în vederea măririi capacității de producere: achiziționarea unui nou echipament pentru compostare a nămolului precum și a unui utilaj pentru cernere și împrăștiere a compostului obținut. Noul echipament achiziționat pentru cernerea și împrăștierea compostului, Separator 50 ME Seko, este o mașină concepută pentru separarea de materiale de compost, acționată de un motor electric și dotată cu sistem de descărcare laterală pentru fracțiunea fină și descărcare prin spate pentru fracțiunea grosieră. S.M.


1 COMENTARIU

  1. Nu pot sa cred ca exista asa ceva la Mioveni, si eu care credeam ca nu ne mai facem bine!! Agricultura este si va ramane o rampa importanta de lansare in economia tarii noastre. candva eram granarul Europei!!! Spor autoritatilor competente din orasul Mioveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.