A tăiat o prostituată ca să o violeze!

0



Un individ, cunoscut recidivist, a fost arestat ieri fiind acuzat de tentativă de viol. Bărbatul era căutat din luna martie, fiid găsit de poliţişti din cadrul IPJ Bihor, la Oradea. Ionel R. de 59 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au făcut cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 59 de ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 martie anul acesta, Ionel R. a încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie din Dâmbovița. Femeia este prostituată iar individul a contactat-o în urma unui anunţ de pe un site de profil. Amândoi s-au dus într-un hotel din Piteşti după ce s-au înţeles pentru o anumită sumă.
În cameră, femeia a cerut banii, însă individul i-a spus că are mai puţin. Prostituata a refuzat mai facă sex cu el şi a vrut să plece. Atunci agresorul a scos un cuţit şi a tăiat-o pe faţă, după cum reiese din ancheta oamenilor legii. Plină de sânge, victima a reuşit să fugă şi a sesizat poliţia. După incident Ionel R. cunoscut sub porecla de Radu Ţeapă a fugit din Piteşti. Anchetatorii l-au dat în urmărire naţională. A fost prins la Oradea de poliţiştii din cadrul IPJ Bihor, fiind preluat de ofiţerii BIC Piteşti. Pe numele acestuia a fost emisă o ordonanţă de reţinere iar miercuri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Tot ieri, Ionel R. a ajuns la Judecătoria Piteşti acolo unde magistraţii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.