Medaliații la karate, felicitați

0
0



Sportivii secției de karate a CS Dacia Mioveni, condusă de sensei Sebastian Ene, s-au întors de curând cu 8 medalii de la Campionatul Național de Karate-Do Shotokan WSF: patru medalii de aur, una de argint și trei de bronz.


Președintele clubului, Toma Duței și directorul sportiv, Constantin Ciobanu, i-au vizitat pe particpanți la antrenamente și i-au felicitat pe medaliați, încurajându-i și pe cei mai mici aspiranți la performanță în acest sport să le urmeze exemplul. CS Dacia Mioveni oferă tot suportul, de la inițiere până la performanță, secției de karate. De curând, antrenamentele secției de karate se fac într-o nouă incintă, dedicată, în Sala Sporturilor Mioveni, unde vor avea cele mai bune condiții de pregătire.

Directorul Sportiv CS Dacia Mioveni, Constantin Ciobanu a declarat: ”Secția noastră de karate este una extrem de puternică la nivel național și cu recunoaștere internațională. Nu are rost să mai amintesc performanțele extraordinare obținute de sportivii antrenați de Sebi Ene… Am felicitat sportivii care au obținut rezultate foarte bune la Naționalele de la Târgu Secuiesc. Am făcut acest lucru împreună cu președintele Toma Duței, care a ținut să-i cunoască pe sportivii secției și sa le dea un semnal că beneficiază de sprijinul Clubului. Pe această cale ținem să multumim Administrației Locale Mioveni, personal d-lui Primar, pentru faptul că susțin, nu doar financiar, sportul în Mioveni , ci și prin asigurarea infrastructurii privind desfășurarea pregătirea sportivă.

De curând avem un spațiu nou și generos (sală de antrenamente, vestiare, birou) în noua și moderna Sală a Sporturilor din Mioveni. Îi mulțumim colaboratorului nostru, Aurel Ungureanu , care ne dă tot suportul astfel încât CS Dacia Mioveni are casă bună la Sala Sporturilor Mioveni! Multumim tuturor, succes sportivilor nostri și felicitări pentru rezultatele obținute!” S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.