Paste Arrabiata

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 5 min
Timp de gătire: 15 min
Gata în: 20 min.
Ingrediente:
450 gr. paste
430 gr. sos de roșii
6 căței de usturoi pisați
1 linguriță fulgi de ardei iute
1 și 1/2 linguriță ulei de măsline
o mână de pătrunjel proaspăt tocat
sare și piper după gust
OPȚIONAL: parmezan ras deasupra
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert. Încinge uleiul într-o tigaie. Adaugă usturoiul pisat și fulgii de ardei iute și lasă la sotat până se rumenește ușor usturoiul (2-3 minute). Toarnă sosul de roșii cu jumătate de cană de apă. Amestecă, micșorează focul și lasă la făcut 10 minute. Scurge pastele când sunt gata. Adaugă pătrunjelul peste sos și toarnă apoi totul peste paste. Presară pătrunjel deasupra, dacă vrei, înainte de servire. Rețeta de bază este una considerată picantă, dar poți decide tu intensitatea condimentelor folosite.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.