Faleza Argeșului ecologizată de voluntari

0
0
  • Printre participanți, o mama cu doi copii refugiați, din Ucraina



Zilele trecute, faleza râului Argeș a fost curățată, în urma unei amble acțiuni de ecologizare, desfășurată de voluntari.  


Acțiunea de curățenie a avut loc în cadrul campaniei „O Românie curata începe de acasa” inițiată de cei de la Act for Tomorrow cu sprijinul P&G România, iar la ea au participat voluntarii din „orașul lalelor” . La ecologizarea desfășurată pe faleza raului Arges, din parcul Strand pana în parcul Lunca Argeșului, au participat peste 160 de voluntari care s-au întâlnit în parcarea Universității din Pitesti.

La acțiune, pe lângă voluntarii Asociației Zimbrul Carpatin, au participat și voluntari de la Asociatia Studenteasca Ingmed, Pitesti , tinerii cercetasi de la Cercetaşii României – Aventura Piteşti, dar și o mama cu 2 copii refugiați din Ucraina și Teddy, un francez din Caraibe, care a venit special din București pentru a da o mana de ajutor.

”Noi toți ne-am făcut datoria iar, și iar am făcut curat, acum e timpul vostru, al tuturor, de a păstra curatenia” au anunțat membrii Asociației Zimbrul Carpatin, după ecologizare. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.