Şoferul beat a intrat pe contrasens!

0
0



A băut şi a urcat la volan punând în pericol viaţa altor participanţi la trafic. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a intrat pe contrasens acolo unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Şoferul beat este cercetat penal.  


La sfârşitul săptămânii, Ion M., de 48 de ani, din Buzoeşti, a intrat în atenţia oamenilor legii după ce a provocat un accident rutier pe DC 112, în Suseni. Omul se afla la volanul unui autoturism şi a ajuns pe contrasens. A intrat în coliziune cu o maşină care circula din sensul opus. Din fericire, şoferul autovehiculului care circula regulamentar a văzut că maşina din faţa sa a fost scăpată de sub control şi a tras de volan în încercarea de a evita impactul. Autoturismele tot s-au ciocnit, dar manevra a eliminat rănirea unor oameni nevinovaţi.

Imediat după coliziune, când şi-a dat seama că evenimentul a fost provocat de un şofer băut, conducătorul nevinovat a sunat la 112 şi la faţa locului au fost chemaţi poliţiştii. Au mers în zonă polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu. Oamenii legii l-au pus pe Ion M. să sufle în etilotest. Aparatul a indicat o concentraţie de 0,74mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui Ion M. a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.