„Simt o rușine imensă! Am fost penibili!”

0
0
  • Concluziile lui Tudor Costescu după eșecul cu CSM Galați



FC Argeș Basketball a pierdut la o diferență de nouă puncte, scor 66-75, partida de sâmbătă, de pe propriul teren, cu CSM Galați, din runda cu numărul 29 a campionatului. Vulturii au ajuns la opt eșecuri stagionale și au mari probleme în cursa pentru locul trei la finalul sezonului regulat.


Tudor Costescu, antrenorul grupării din Trivale, a fost foarte nemulțumit de jocul echipei sale, dar lși de atitudinea jucătorilor:
”Felicitări echipei oaspete, care a depus mult efort, a avut intensitate, a avut realizări deosebite și a câștigat meritat. Simt o rușine imensă pentru ce s-a întâmplat și pentru modul în care echipa a jucat. Mă declar, în principal, vinovat pentru evoluția noastră. Îmi pare rău că jucătorii nu au înțeles să răsplătească organizația, clubul și publicul cu evoluții constante, mai de calitate.

Astăzi nu cred că am fost de nerecunoscut, cred că am fost absolut penibili, atât în partea de atac, cât și în cea de apărare. Ne-am expus practic toate slăbiciunile pe care le avem în acest sezon.
Evident că unii jucători au fost foarte departe de pretențiile unui campionat de primă divizie și, din păcate, se pare că ne afundăm cu anumiți jucători în această stare. Eu încă îmi fac iluzii că în playoff vom reuși să ne autodepășim, așa cum am făcut la succesele importante din acest campionat, și că vom face față echipelor cu care ne vom întâlni.

Dar, după ce am văzut astăzi, mi-e greu să cred că vom avea pretenții să câștigăm meciuri în playoff”, a declarat tehnicianul, la finalul meciului cu CSM Galați. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.