Șanse mici de calificare în finala Cupei României!

1
0
  • FC Voluntari – FC Argeș 2-0(2-0) Au marcat: Rață(18), Armaș(29)



FC Argeș și-a redus simțitor șansele de a juca o nouă finală de Cupa României după ce au pierdut cu 0-2, confruntarea de marți seară, din deplasare, cu FC Voluntari, din turul semifinalelor acestei competiții.


Partida de pe stadionul Anghel Iordănescu s-a disputat pe o ploaie torențială și pe un frig pătrunzător. Piteștenii au avut prima șansă de a deschide scorul, însă Latovlevici a trimis balonul în transversală dintr-o lovitură liberă din preajma careului. Voluntariul a dat replica prin Nemec care a ratat două mari șanse de gol în decurs de doar un minut. Rață a deschis scorul în minutul 18 după o eroare a portarului Croitoru care nu a reușit să respingă în corner.

Zece minute mai târziu, mijlocașul moldovean a fost un servant perfect pentru compatriotul său Igor Armaș, care scăpat din marcaj, a majorat diferența pe tabela cu o lovitură de cap. După pauză, jocul ambelor echipe a avut foarte mult de suferit din cauza bălților formate pe teren, fiind practic imposibil de a pasa pe gazonul de la Voluntari care semăna mai mult cu o orezărie. În partea secundă a întâlnirii, Ișfan și Arias au avut șansa de a reduce din handicap, însă de fiecare dată portarul Popa a scăpat fără să primească gol. Manșa retur a semifinalelor competiției este programată în perioada 10-12 mai, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Caseta tehnică:
FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag – Meleke (I. Gheorghe ‚81), Droppa (Tavares ‚66) – Ricardinho, Raţă, Marcelo Lopes (L. Fulop ‚74) – Nemec. Antrenor Liviu Ciobotariu.
FC Argeş: F. Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, Raynov (Viana ‚75)- Işfan(Arias ‚75), I. Şerban(Ganea ‚55), C. Tănase(Dumitru ‚55) – Said. Antrenor: Andrei Prepeliţă.
Cartonașe galbene: Ciobotariu, Briceag, Rață / Latovlevici, Ișfan, Viana, Said
Stadion: Anghel Iordănescu; Spectatori: 1.000
Arbitru: Horațiu Feșnic / A1: Ovidiu Artene / A2: Mihai Marica
Observator joc: Felix Grigore
Observator arbitri: Augustus Constantin
Cum s-au marcat golurile:
min.18: 1-0! Nemec vrea să şuteze la poartă de la 16 metri, lovește greşit balonul, care ajunge la Vadim Raţă, iar acesta, nemarcat, înscrie din şapte metri.
min. 29: 2-0! Raţă centrează în careu dintr-un corner, iar Armaş, nemarcat, trimite cu capul în plasă, din plonjon. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Ce vi se pare asa de tragic?ca nu e..e de rasu-plansu.Aceleasi bla ,bla,baluri,marca Prepelita si Vlădoiu.O echipa penibila,creată după chipul si asemanarea celo doi mentionati mai sus,plus Gentea,tatucul cu banii.Mare greseala daca vor mai fi opriti,jucatori precum Cojocaru,Viana,Greab,Jose Miguel,Fatai,Said,Arias,Cristi Dumitru,et,si mai sunt vreo5,6.Dar mai ales,daca va continua Prepelita.Va fi jale la anul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.