Încă un meci de 3 puncte!

0
  • Liga 1, Etapa 6, play-out: Academcia Clinceni – CS Mioveni, astăzi, ora 20:30



CS Mioveni are șansa să câștige astăzi, din nou, 3 puncte, în campionat și să se distanțeze la 6 puncte de locul ce duce la baraj. Galben-verzii au meci în deplasare, de la ora 17:30, la Academica Clinceni, o altă echipă condamnată în acest sezon.


Argeșenii nu concep decât victoria în acest meci și implicit cele 3 puncte care să o distanțeze la 6 puncte de Chindia, cu care este în luptă directă pentru evitarea barajului de menținere. Mioveniul trece printr-o formă bună de rezultate și de joc, după victoria cu Chindia (1-0), remiza de la Craiova (1-1) și apoi victoriile de la Mediaș (2-1) și cu Dinamo (2-0), iar acum așteaptă un nou succes, scontat, la o echipă care va retrograda în acest sezon.
Clinceniul are 6 înfrângeri consecutive în campionat (0-1 la Rapid, 0-3 la UTA, 0-1 cu Rapid, 0-6 la Sepsi, 0-3 cu Chindia, 0-4 la Craiova), iar înainte de acestea a câștigat cu 2-0 cu Gaz Metan Mediaș, după o altă serie de 8 înfrângeri consecutive. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în sezonul regulat, în tur, pe Stadionul Dinamo terminându-se egal, 1-1, iar în retur la Mioveni gazdele impunându-se cu 3-1, acesta fiind primul meci din 2022 al galben-verzilor. S.M.