Ronaldo judecat pentru furt!

0



Un furt, comis în 2018 în Slovacia, a readus în atenţia poliţiştilor argeşeni o cunoştinţă mai veche, un tânăr din comuna Merişani, care până la 24 de ani a acumulat mai multe condamnări. Ronaldo S. a fost cercetat iniţial de poliţiştii slovaci, ulterior ancheta fiind declinată către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș.


Ronaldo S. din comuna Merişani este cunoscut, de poliţişti, ca un cal breaz după ce a avut mai multe conflicte cu legea. Tânărul de etnie romă a început cu furturi, dar a fost condamnat şi pentru act sexual cu minor şi influenţarea declaraţiilor. După ce a acumulat „experienţă” în ţară, tânărul a început să „profeseze” în străinătate. Astfel a ajuns, în 2018, în atenţia autorităţilor slovace, după comiterea unui furt într-o benzinărie. Camerele de supraveghere ale staţiei peco l-a dat de gol. „Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 09 spre 10 august 2018, în timp ce se afla în parcarea unei stații de carburanți de pe autostrada D2, din Slovacia, un bărbat de 24 de ani, din Merișani, ar fi sustras 2.000 de euro și 6.000 de coroane norvegiene din autoturismul unui cetățean norvegian.
Dosarul penal în cauză s-a constituit, iniţial, la nivelul autorităților judiciare din Republica Slovacă, iar cercetările au fost efectuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, după ce s-a realizat și admis transferul de procedură, către autoritățile judiciare române.” a explicat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.
Ancheta s-a finalizat iar tânărul a fost trimis în judecată, dosarul ajungând pe rolul Judecătoriei Piteşti. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.