A ameninţat cu pistolul clienţii din bar! (video)

0



Descindere în forţă a poliţiştilor, pe strada Zorilor, din Piteşti, după ce au intrat în posesia unor imagini cu un individ, înarmat cu un pistol, care ameninţa, înjura şi chiar a tras! Înainte de asta, individul a stat, ore bune, în clubul Duet, având arma asupra lui, fără ca cineva să bănuiască! Asya până în momentul cânds-a supărat şi a reacţionat din gelozie. A ajuns în arest, după ce ieri, Judecătoria Piteşti a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Vineri seara a fost o seară plină pentru clienţii barului Duet din Bascov. Tinerii se distrau pe ritmuri de manele, iar după miezul nopţii, când alcoolul a început să-şi facă efectul, a început să curgă cu dedicaţii. La una dintre mese era şi Ştefan P., de de 31 de ani, din Iaşi, dar care locuieşte cu partenera lui în Piteşti. Bărbatul era însoţit de iubita lui, despre care se spune că ar avea mulți admiratori în mediul virtual. Unul dintre petrecăreți a început să-i dedice anumite melodii tinerei, ceea ce l-a scos din sărite pe Ştefan P. Acesta a început să facă scandal şi s-a certat cu „rivalul” său. În jurul orei 2.00 noaptea, după ce a ieşit din bar, individul a continuat scandalul în stradă. La un moment dat, acesta a scos un pistol, căruia i-a tras piedica ostentativ şi a început să ameninţe, întreaga scenă fiind filmată cu un telefon mobil. Pe înregistrare se vede tânărul înarmat gesticulează strigând: „ Coboară jos! Fir-aţi ai dracu de sclavi ce sunteţi. Coboară jos, bulangiule!” Pe fundal de aude o tânără care strigă la el: „ Bebe termină-te odată!” , dar şi cel care filmează în timp ce spune: „Cheamă şi un echipaj”. Individul trage în asfalt şi pleacă, liniştit, spre parcare, băgând arma la pantaloni.

Filmat cât făcea pe eroul!

Filmarea a ajuns în posesia poliţiştilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, care s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări în acest caz. Sâmbătă au reuşit să-l identifice pe pistolar, cu ajutorul poliţiştilor din cadrul Secţiei Rurale Bascov, şi în baza unui mandat de percheziţii au mers pe strada Zorilor, din Pitești, la apartamentul unde individul locuia. Nu l-au găsit acasă, dar Ştefan P. a ajuns în timp ce poliţiştii erau în imobil. S-a aflat, atunci când a avut loc descinderea, că Ştefan P. se pregătea să plece la Iaşi, fiind conştient că gestul său, de vineri noaptea, a făcut vâlvă! A fost găsit pistolul de care a făcut uz ieşeanul şi muniţia aferentă. S-a stabilit că este vorba de o armă letală, de calibrul 22 long rifle, pe care bărbatul o deţinea ilegal. Întrebat cum a intrat în posesia pistolului, suspectul a susţinut că l-a găsit. Curios însă, cum a găsit un pistol dar şi o rezervă însemnată de gloanţe pentru acesta!

Reţinut pentru că a deţinut şi folosit ilegal pistolul

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. „ A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul serii, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţintu pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de ayi să fie prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a declarat ieri, subcomisar Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Oamenii legii spun că chiar dacă ar fi avut autorizație de port-armă, beneficiarul nu o putea utiliza decât în anumite condiții, în niciun caz cum a folosit-o el. În mod normal arma trebuie ținută încuiată, în condiții speciale, nu purtată la petreceri în bar!

A contestat arestarea

Tot ieri, Ştefan P. a fost prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunerea arestării preventive. Instanța a admis cererea. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în dosarul nr. x şi pe cale de consecinţă: Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 01.05.2022 şi până în data de 30.05.2022, inclusiv, a inculpatului P.S.C. În temeiul art. 230 Cod procedură penală: Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului P.S.C…” se precizează în minuta şedinţei de judecată. Decizia nu este definitivă, fiind atacată de inculpat la sfârşitul şedinţei de judecată. 
M.Sandu


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.