FC Argeș Volei a promovat în Divizia A1!

0
0



FC Argeș Volei a revenit în Divizia A1 de volei feminin după doar un an petrecut în eșalonul secund. Echipa pregătită de Bogdan Paul s-a impus cu 3-0 la seturi, în confruntarea de duminică seară, cu CSU Politehnica Timișoara, în cel de-al doilea meci disputat în cadrul turneului final de la Pitești.


Voleibalistele alb-violete nu au avut nici un fel de probleme cu bănățencele, impunându-se în 70 de minute, scorul pe seturi fiind 25-19, 25-12 și 25-13. Piteștencele au fost încurajate la acest meci de galeria echipei de fotbal FC Argeș care a făcut o atmosferă incendiară în sala de sport a Universității din Pitești. În prima zi a turneului, FC Argeș Volei câștigase tot cu 3-0 la seturi partida cu CSU Oradea. Cu două victorii din tot atâtea meciuri, FC Argeș este 100% promovată, indiferent de rezultatul meciului de aseară cu CSU Hygienum Galați. Pentru al doilea loc care duce în prima ligă valorică a voleiului feminin românesc se luptă cu șanse reale două echipe, CSU Oradea și CSU Hygienum Galați.
Lotul FC Argeș Volei: Ștefania Șuțan, Elena Moale, Briana Constantin, Alexandra Stroe, Sonia Teianu Violeta Stan, Mihaela Ilie, Yelennis Diaz, Daniela Lupescu, Carmela Massip, Teodora Șabloschi, Andreea Tămaș.
Antrenor principal: Bogdan Paul
Team-manager: Roxana Davidescu
Preparator fizic: Bogdan Vîlcu
Kinetoterapeut: Andrei Costea.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.